Metur mýzmýzlanmaya baþladý,,6.75 den yolladým.Allah bereket versin.
Metur mýzmýzlanmaya baþladý,,6.75 den yolladým.Allah bereket versin.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
8,74 TL. ye turizm hissesi mi kaldý.....Toplamaya baþladým
Pd/dd ve FK. su þuan için , çok pahalý bir hisse görüntüsü veriyor , ama bu þekildeki nice hisse uçtu gitti.
Son düzenleme : By Akýl; 04-03-2024 saat: 14:06.
Bugünkü , abartýlý düþüþünün bir sebebi de , benim yüklü alýmlarýmdý , sanýrým.
Düþtükçe aldým , aldýkça düþtü .....,,,
Neyse , yarýn da düþerse , biraz daha almayý planlýyorum.
Bugün , hissenin speðini baya yordum
Yarýn da yoracaðým.
BÝST te 100 milyon gibi küçük sayýlabilecek bir sermayeye sahip 8,41 gibi bir fiyatta hisse kalmadý gibi.
Hele turizm hissesi olmasý ayrý bir avantaj
Ayrýca , borcu yüksek olan þirketlerin , enflasyon muhasebeli bilançolarda avantajlý olacaðý söyleniyor.
Þirket , son yaptýðý bedelli sermaye artýrýmý ile , borcunun bir miktarýný kapatmýþ.
Bir de , þirket , deneyimli bir yönetimin eline geçmiþ
Bütün bunlarý düþünerek , bugün yüklü bir alým yaptým
Allah , utandýrmasýn.
Bir dayak da bugün geldi. 8,31 den kapadý.
Þimdiden sonra kimse mal satmaz. Bakalým spek ne yapacak.
Zayýn By Akýl, Metur sanki kapalý kutu, enerjide önemli yatýrýmlarý oldýðu ile ilgili açýklamalar vardý, bir miktar hissem var, bilgilerinizden tam bir profesyonel olduðunuzu düþünüyorum, bilgilerinizi ve görüþlerinizi burada paylaþtýðýnýz için teþekkür ederim.
Patron satýþý geldi muhtemelen. Bedelli sonrasý satýþ yasaðý bugün bitti ve hemen malý çaktý. Bi fiyat aralýðýna çekip oradan mal alýp yukarýyukarý gidecek aklý sýra. Bence kimse korkmasýn 1-2 gün daha baskýlamaya çalýþacak ama alýrlar tüm malýný þirket el deðiþtirirse de þaþýrmam.![]()
Yer Ýmleri