İzleyip görelim...
Tebrik ederim kardesim. Helal olsun..Haberi ayrı tutuyorum . Paylasımlarınız , ısrarli duruşunuz tahmin analizleriniz her zaman doğruydu. Hissedeydim ve bilgilerinizden de yararlanarak islemler yaptım. Fiyatlar konusunda da size katılıyorum..yazmıştım zaten önceden. Bugün için hisseden ayrılıyorum. Yeterli bana . Alanlar ve kalanlarda kazansın insallah..ilerde belki donerim yine... selamlar..Herkese bol kazançlar...ytd
Düşecek hisse bist devre kesici yer mi? Biz de yedik...
Kaçmadım kardeşim.. 1. si nasip..2.si kafamda 1.60 larda satarım rakami vardi. 3. sü grafikler ve haber gelirse sat prensibi..birde yeterli görme. Ama hala hissede potansiyel var diye düşünuyorum ve takibimde..ama sindire sindire yeni maliyetler oluşturarak...bakalim. doneriz belki yine...evet. Hissede olan tüm yatırimci arkadaslara bol kazançlar..Biraz sabirli olanlarinda kazanacağına inanıyorum..ytd
devre kesiciden korktuğu için tavan serisi çektirmiyor
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri