Sermaye ile þirket ederinin hiçbir alakasý yok ..siz gelecekteki kâr beklentilerine ve mal varlýðý-borcuna bakýn...özsermayeye bakýn...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye ile þirket ederinin hiçbir alakasý yok ..siz gelecekteki kâr beklentilerine ve mal varlýðý-borcuna bakýn...özsermayeye bakýn...
Metur turizmden kopalý yýllar oldu.Aldýðýnýz hisseleri araþtýrýn biraz.5 mln gayri-menkul var elinde 5 adet ges var... turizm sektörü ile alakasý kalmadý saygýdeðer dostum...
Aydýnlatmanýz bilgilendirmeleriniz için teþekkürler..Devamýný bekleriz ! Forumda bir sinerji olur...Ayrýca kâr içinde beklentilerimi cok onceden yazmýþtým..9 aylýkta kâr bekliyordum cok az kaldý. Ama 12 aylýkta kâr beklentim devam ediyor...Ayrýca ilaç sektörüne de yatýrým yapmasiný cok onemsiyorum...Ben sirkette birseylerin degiþecegine ve iyi þeyler olacaðýna inanýyorum...inanmadam da bu hissede olmam..izleyelim bakalim...selam ve sevgilerimle...
Ayrýca evet. Borç yapýsý ve eksi özsermayesi nedeniyle bu fiyatlarda...yani en kötü hali..Benim hissede olmam ve vurgulamak istedigimde yeni ve iyi geliþmeler beklentisi iledir...ytd.
Evet dilimizde tüy bitene kadar yazacagiz..karþýlastýracagýz ! Hepsini geçtim. Metemtur un þu DOÐUSAN BORU kadardami degeri ederi yok ? Dogusan in sermayesi Metur un neredeyse iki kati. Zarari desen daha fazla vede yillardir zararda..Borcu özsermayesi..bina arsa desen onlardapek ic açici degil. Ama bu haliyle bile sermayesi ile carparsan hisse fiyati neredeyse 3 liraya yani Metur un 2 katina yakin geliyor. Metur yönetimi patronu bu kadar mi aciz bilgisiz , beceriksiz ? O nlar görmese de piyasa bunu görüp fiyatlayacaktýr...izleyip gorecegiz...ytd.
Öyle yada böyle önümüzdeki yil seni 3 lü rakamlarda görecegiz..12 aylik ve önümüzdeki ilk çeyrek bilançolarda görecegiz seni..Bu arada gelecek iyi bir haberde seni hýzla 2 lerin uzerine atacaktir.. piyasa her yönüyle bunu bekliyor ve hazýr...ytd
Ýlaç iþinde hapý ky icirdiler.Herkeze acil çifa lar
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedir derdin dostum ? Ikýna sýkýna bir hal oldun. Rahat býrak kendini. Neyin sancýsý bu ? Açýk veriyorsuuunn !ytd.
Yer Ýmleri