Erdal Bulut adlý bir yatýrýmcý , son günlerde yaptýðý alýmlar sonucu 7.666.000 adet hisse sayýsýna ( Ödenmiþ sermayenin % 7 sine ulaþmýþ. )
( 05.04.2024 tarihli KAP haberi )
Bu yatýrýmcý , neden Metur hisselerini topluyor. Hiçbir fikrim yok.
Erdal Bulut adlý bir yatýrýmcý , son günlerde yaptýðý alýmlar sonucu 7.666.000 adet hisse sayýsýna ( Ödenmiþ sermayenin % 7 sine ulaþmýþ. )
( 05.04.2024 tarihli KAP haberi )
Bu yatýrýmcý , neden Metur hisselerini topluyor. Hiçbir fikrim yok.
Estafurullah , profosyonel biri deðilim. Ama yine de , bu güzel iltifatýnýz için teþekkür ederim.
Kendi çapýmda , bir takým araþtýrmalar yaparak , bir de hisse ile ilgili yazýlýp çizilenleri okuyup , deðerlendirip , yorumlayarak , ekmek paramý çýkarmaya çalýþan bir küçük yatýrýmcýyým.
Metur da , þu an için fazla bir pozisyonun yok, 2.000 adet hisseyle beklemedeyim.
By Bulut alýmlarýna devam ediyor.. Bakalým bu iþin sonu nereye gidecek..??Ortaklýk konusunda bir kapýþma olacak gibi geliyor..Bu durumda 20 li 30 lu fiatlarý görürsek þaþýrmayalým..
Yeni yönetim hayýrlý olsun .....
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Erdal Bulut yönrtime geldi. iki gündür taban. Þimdi ne yapacaðýz üstad. Arttýrsak mý? satsak mý? Özelden de yazabilirsiniz. cevaplarsanýz sevinirim. 80 lira diyen var. Selam ve sevgilerimle
Yeni yönetim hayýrlý olsun. Metur bundan sonra borsanýn düzgün þirketlerinden bir tanesi olma yolunda hýzla ilerler.
bunlar ýsýnma turlarý,hissenin yolu uzun . Erdal Bulutun vizyonuna göre çok þey þekillenecek. hissede alýmlara devam edeceðini düþünüyorum. bcc nin yaptýðý finansal yatýrým olarak görüyoruz açýklamasý da ellerindeki hisseyi uygun bir fiyattan Erdal Bulut ve yakýnlarýna devir konusunu akla getiriyor. Teknik olarak bir düzeltme içerisinde olmakla beraber yukarý yönlü hareketlerin devamýný bekliyoum al ,tut,, sat satma tavsiyesi olmayýp uygun fiyatlardan aldýðým lotlarý tutmaya devam .))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Yer Ýmleri