benim esnafım işini bilir.
DİKKATLERİNİZİ çekti mi bilmiyorum çevrenizde neden bu kadar çok DEVREN kiralık veya satılık ilanları ARTTI?
kazanmıyorlar ve her ay eksiye girince insanlar ne var ne yoksa bir ENAYİ arıyormuş
2020 YILINDA xU100 DiP SEViYEDE OLUR ANCAK 40BiN KIRILMAZ!
2021 yILINDA XU100 DiP SEViYEDE OLUR ANCAK 35Bin KIRILMAZ!
2020-2021 YILLARI TEKNiK ANLAMDA TEHLiKELi YILLAR ANCAK 50Bin ALTINA SARKMAYIZ!
2020-2021 ENDEKSLERDE 3'LÜ DiP OLUŞTURMA ZAMANI ANCAK 60biN ALTINA SARKMAYIZ!
2020-2021 gRAFİKSEL DiP VE KRİZ OLUŞUMU İÇİN MÜSAİT ANCAK 70biN ALTINA SARKMAYIZ!
DÖVİZ BAZLI GRAFİKLERDE DÖVİZ ARTMADIĞI SÜRECE DİP ARAYIŞI DEVAM EDER 2021 Dipleri GÖRÜRÜZ?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜNE ATMASI 5 YIL SÜRER?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜ ATMASI6-7YILSÜRER?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜNE ATMASI 8-9YIL SÜRER?
KAĞIT PARAYA GÜVEN BİTTİĞİ İÇİN ALTIN ONS FİYATI 2024-25 YILINDA 2800usd'Yİ GEÇER Mİ?
benim esnafım işini bilir.
DİKKATLERİNİZİ çekti mi bilmiyorum çevrenizde neden bu kadar çok DEVREN kiralık veya satılık ilanları ARTTI?
kazanmıyorlar ve her ay eksiye girince insanlar ne var ne yoksa bir ENAYİ arıyormuş
Bugün bir baktım zibille araç çekiliyor üstelik kurral kaide vs. ye aykırı bir çok çekim işlemi mesela adam sokak içine park etmiş tabela yok gelip aracını çekiyorlar ?
TALİMAT gelmiş anlaşılan yine kasa boşaldı doldurulması gerekli.
iki gün önce ne dedik BORSA +%1 yukarıydı kafasına vurduk demedik mi? dün eksi -%2 ye yakın yaptı 2 günde 1/10 kaldıraç ile VIOP ta %21-22 civarı kazandık NET olarak istesek %30 kazanırmıydık ? risk alırdık belki %22leri bile bulamazdık.
SHORT HIZLI kazandırır unutmayın aynı şekilde LONG da hızlı kazandırır ve Emin olun SHORT-long miktarları TAKİP ediliyor.
Vatandaş longta ise ÇAT ÇUT Eksi eksi gideriz shortta ise LONG a çevirene KADAR psikolojik SAVAŞ a devam "tV,radyo,dergi,gazete " haberleri YAYGARAYA verir uçacaz kaçacaz diye.
ancak unutmayın DÜZELTme gelemeli endekslere AŞIRI ŞİŞTİK ve çok ilginç bir şekilde vatandaşlar SHORT çektikçe o shortları KORKUTARAK kapattırmak için 10000bin takla atarcasına anlık yukarılara doğru çekiliyor hisseler zaten endeks hissesi taşıyan vatandaş yok kalmadı artık illa FAİZ Artışlarına dayanamayan kurumlar veya kişiler BASACAKLAR veya kusacaklar ELLERİNDEKİ malı çok midesi BULANDI GEMİ sallandıkça artık midesi dolu olanların.
####
gRAFİKLER ortada USA faizi cuk diye arttırdı DOLAR 4 tl yi geçti grafiklerden bunu ben kaç aylar öncesinden SÖYLEMEDİM Mİ?
sadece ben ne demiştim ŞUBATTA martta dedim martı bitirmek için ÇOK DAYANDILAR bakalım TEMMUZ 2018 i bitirmek için bu kadar dayanabilecekler mi?
#####
PAGYO yorumum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...38#post1936338
#####
OZKGY yorumum:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...14#post1929814
#####
VKGYO gibi piyasaya borcu olmayan aksine alacaklı şirketler PAZARLANMAZ son 35 yıldır borsamızda varsa yoksa borçlu bir ayak çukurda şirketler pazarlanır
EDIP temel analiz yapın mesela
veya BRMEN temel analiz yapın..
bunların en iyi örnekleri SIÇRAMA yapmadan önce söylemedim mi? bunları
temellere GÖRE:
BERA yani KOMHL
COMDO,KAREL,ECILC,ECZYT
şuan için ITTFH ,EDIP,BRMEN ,rysas,RYGYO,takipteyiz.
#####
2021e kadar ALTIN devamında ALTIN ile borsa eş zamanlı yükselecek.
http://hisse.net/haber/?p=1127
####
2021 krizi görülecekse belli bankalar belli haberlerle çakılır.
UCUZ diye kanmayın ucuzun ucuzu vardır.unutmayın
2008 krizi 1998 krizi veya 2002 diplerinde
garanti nin PDDD oranı 0,25 e düşmüştü
THY pd dd 0,2 olmştu.
FK oranlarını saymıyorum bile çünkü 2 civarıydı.
ki zaten bir çoğu 1 e 10 getirdi bir kaç yılda.hatta THY 1e 17 getirdi 4 yılda .
unutmayın birileri algı ile oynuyor.büyüme çok çıkmış mı sizce ? yoksa reel ekonomi daha mı gerçek?
Yer İmleri