Bugün bir baktım zibille araç çekiliyor üstelik kurral kaide vs. ye aykırı bir çok çekim işlemi mesela adam sokak içine park etmiş tabela yok gelip aracını çekiyorlar ?
TALİMAT gelmiş anlaşılan yine kasa boşaldı doldurulması gerekli.
iki gün önce ne dedik BORSA +%1 yukarıydı kafasına vurduk demedik mi? dün eksi -%2 ye yakın yaptı 2 günde 1/10 kaldıraç ile VIOP ta %21-22 civarı kazandık NET olarak istesek %30 kazanırmıydık ? risk alırdık belki %22leri bile bulamazdık.
SHORT HIZLI kazandırır unutmayın aynı şekilde LONG da hızlı kazandırır ve Emin olun SHORT-long miktarları TAKİP ediliyor.
Vatandaş longta ise ÇAT ÇUT Eksi eksi gideriz shortta ise LONG a çevirene KADAR psikolojik SAVAŞ a devam "tV,radyo,dergi,gazete " haberleri YAYGARAYA verir uçacaz kaçacaz diye.
ancak unutmayın DÜZELTme gelemeli endekslere AŞIRI ŞİŞTİK ve çok ilginç bir şekilde vatandaşlar SHORT çektikçe o shortları KORKUTARAK kapattırmak için 10000bin takla atarcasına anlık yukarılara doğru çekiliyor hisseler zaten endeks hissesi taşıyan vatandaş yok kalmadı artık illa FAİZ Artışlarına dayanamayan kurumlar veya kişiler BASACAKLAR veya kusacaklar ELLERİNDEKİ malı çok midesi BULANDI GEMİ sallandıkça artık midesi dolu olanların.
####
gRAFİKLER ortada USA faizi cuk diye arttırdı DOLAR 4 tl yi geçti grafiklerden bunu ben kaç aylar öncesinden SÖYLEMEDİM Mİ?
sadece ben ne demiştim ŞUBATTA martta dedim martı bitirmek için ÇOK DAYANDILAR bakalım TEMMUZ 2018 i bitirmek için bu kadar dayanabilecekler mi?
#####
PAGYO yorumum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...38#post1936338
#####
OZKGY yorumum:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...14#post1929814
#####
VKGYO gibi piyasaya borcu olmayan aksine alacaklı şirketler PAZARLANMAZ son 35 yıldır borsamızda varsa yoksa borçlu bir ayak çukurda şirketler pazarlanır
EDIP temel analiz yapın mesela
veya BRMEN temel analiz yapın..
bunların en iyi örnekleri SIÇRAMA yapmadan önce söylemedim mi? bunları
temellere GÖRE:
BERA yani KOMHL
COMDO,KAREL,ECILC,ECZYT
şuan için ITTFH ,EDIP,BRMEN ,rysas,RYGYO,takipteyiz.
#####
2021e kadar ALTIN devamında ALTIN ile borsa eş zamanlı yükselecek.

Yer İmleri