bizim BOrsanın düşmemesi için DÖVİZdeki hareketin 2019 sonuna kadar %50-60 yukarı olması gerekli.düşmemesi için demeyip düşüşü sınırlandırması için diye söylesek daha doğru olur.
çünkü yurtdışına göre ucuzlarız ayrıca yurtdışı NAKİT desteklerini bnkalarımız çok uyguna bulacağı için DÖVİZ düşüş veya yükselmeme eğilime GİRECEKTİR ve bizdeki FAİZLer düşmeye başlar ancak bu yükseliş olmazda DİKEN üstünde olursak işte o zaman kusursuz FIRTINA gelir yüksek faiz ile vatandaş borçlanır tüm ettikleri kar faize gider .bu ölçütte kim kazanır TAHMİN : BANKALAR ve elinde nakiti OLANLAR kazanır.
hep bunları yazdım öğretmeye çalıştım.şu zamana kadar yazdıklarım gecikmeli de olsa tahminlerim gibi gitmekte.
unutmayın KADEMELİ işlemler yapın TEK fiyata işlem yapmayın elinizdeki MALI küçük küçük satmanız gerekli
bakın bunları OZGYO da öğrettim millete öyle bir çaktıki vatandaş malı ADAM tahtayı nereye kadar kaldıracağını şaşırdı.çünkü OZGYO vatandaş 4 tl den halen kademeli mal satıyordu küçük küçükte olsa
adamın elinde 10 000 lot vardı nasıl sattı biliyormusunuz 10lot 10 lot
bende 150 000 lot vardı 1,39a gelsin 100 bin daha alırım yazdım ertesi hafta o planı uygulayamadan yukarı çekti tabii ki kademeli sattık yoksa emin olun bu kadar gitmezdki BORSANIN mantığı şudur:
"TAHTA alıcısının maliyetini yükselt ki" yukarıya çekme isteği daha da ARTSIN..
unutmayın daima en güncel TRADER bilgileri burada.

Yer İmleri