Bu rumuz da Ersoy'un.

Adam 6 ay mesaj atmamis foruma. Biz atar atmaz hemen cevap yetistirmis.

Ayni yazi turu milyonlarda bosluk, vs.

Ne yazmislar baska yerde:

"ersoy delta 2 !!!"
"bence RUTINOGLU sizin adamınız"
"siz resmen çetesiniz"

Ne cetesi arkadas. Adam bir ton rumuz almis, insanlari manipule edip duruyor.

Alıntı Originally Posted by RUTINOGLU Yazıyı Oku
Maşa-Allah! Ersoydeltayı karalama kampanyası başlamış yine buralarda.Buradan çıkartacağımız sonuç borsa iyice batacak dediği gibi Ersoydeltanın. Dolarda seçim öncesi ersoydelta kardeşim 5 TL tekrardan hedef mi? hazır ucuzladı alsak bizi 3-5 ay bekletir mi? Resimleri Açamıyorum diyenler için telefonu evdeki televizyona ekran paylaşımı yaparsanız rahat rahat okunuyor resimler ben telefona indirip televizyona yansıtıp okuyorum kesinlikle sosyal medya hesabımdan paylaşmayı ihmal etmiyorum başka türlü bu memlekette bilinç oluşturup denilen "global sermayenin" adamlarını ters köşeye yatıramayız,geçmişle bakarsanız her zaman bizim içimizdeki zengin olma rahata ulaşma arzusunu kullanıp bizleri yoldular.çiller zamanında faizler neden %130'du? kadın hepsini besleme sözü verdi tuttu mu? ersoydeltanın dediği gibi şimdi gelecek iktidarda kesinlikle Global sermayenin adamı olmasa bile yine onlar tarafından satın alınmıştır kesin.diyecekler ki "bakın 2002de gelen iktidar yedi bitirdi biz düzelttik doları onlar baskılattı bizler 8tl olmuş doları tekrar 5TL lere düşürdük"savunduğumdan yazmadım kimseyi bu yazıyı ancak Ersoydeltanın bir çok öngörüsü çıkıyor geçte olsa çünkü adam büyük düşünüyor baştan bu yana takip ediyorum.pek giremesemde foruma borsa döviz faiz üçgeninde gider gelirim.birileri bu ülkeden sizden önce tüyoyu alıyor bakın ersoydelta yukarda ne yazmış bir milletvekili müsvettesi söyledi yazmış,dolarda 5,6TL gösterilecekmiş.Ersoy hoca grafiğinde paylaşmış eğer ki dolar/TL grafiğindeki yükselş seviyesini göremiyorsanız zaten finansal sektörden uzak durun batar gidersiniz.benim çevremde de tüyoyu alanlar 2013 yılında gayrimenkullerini satıp altın dolar aldı.şimdi ettikleri kazançla sattıklarınının iki katını geri aldılar. bizler bu adamı bir yıldır takip ediyoruz ama altın 130 tl deyken almadık.160 tl oldu adam kaçırmayın dedi yine almadık..varsa yoksa zarar zarar..üstüne birde bu adamın bu kadar emeği için teşekkür etmek yerine nereden yakalarsak nereden kapsak ezeriz veya ayağını kaydırırız dememeliyiz..hayran kitlesiymiş mürit kitlesiymiş güler geçerim bunlara.buyrun resim grafik paylaşın takip edelim.. bu arada escom dediği gibi tepki noktasına gelmiş burada mı millete sattıracaksınız? ben bunda art niyet ararım..rysas gelmiş dolar bazlı dip noktasına burada mı millete sattırmak için tuttu rysas sahipleri kalitesizler sizi kiraladı?neyse tansiyon çıkıyor sinirleniyorum. haklısın be ersoy herşeyde haklısın elbet karşına çıkacak 3-5 çapulcu pazarlamacı