Yarýna Allah Kerim,cümleden hayýrlý akþamlar .
Sýrasýyla tavanlarýmýz:
3,77-cuma
4,14
4,56
5,01
5,51
6,07- cuma
Önümüzdeki hafta cumaya kadar bu rakamlarý görürüz inþallah.
Iki cuma arasý ,hisse verilmezmiþ![]()
Yarýna Allah Kerim,cümleden hayýrlý akþamlar .
Sýrasýyla tavanlarýmýz:
3,77-cuma
4,14
4,56
5,01
5,51
6,07- cuma
Önümüzdeki hafta cumaya kadar bu rakamlarý görürüz inþallah.
Iki cuma arasý ,hisse verilmezmiþ![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
bugün bilanço gelmesi gerekiyor spk dan bugüne kadar izin alýndý. bilançoya göre yarýn bugünden farklý olabilir dikkat etmekte fayda var
Bilanço önemli deðil, yakýnda olumlu haberler göndermeye baþlar. Öncelikle yeni ürün gamý ile ilgili haberi bekliyorum ben. Fabrika arsasý çok büyük ,düþük maliyetle yeni fabrikalar yapýlabilir.
20 senedir yatan þirket ilk defa olumlu birþeyler yapmaya baþladý. Bist'te 20 senedir fiyat olarak yatan baþka bir þirket bilmiyorum ben, hele ki bu dönemde gýda þirketi olsun. Gýda firmalarý cirolarýnýn 10-20 katý üzerinden iþlem görüyor nerdeyse.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yarýn sabah zorlu bir dönemeçteyiz galiba.
Panikçiler,fýrsat kollayanlar yan yana.
Metro duraðýndaki sahneleri yaþayacakmýþýz bakalým![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Sevgili ortaklar. Bilanço geldi. Ýnceleme þansýnýz oldu m bilmiyorum. Ama yayýnlalana bilançoda þirket sürekliliði ile ilgili denetçi raporunda altta paylaþtýðým bir kýsým var. Bunu nasýl yorumlamak gerekiyor C ev D maddelerini ayrý ayrý profesyonel olarak yorumlayacak biri var mý? Mali müþavir varsa 10 numara aydýnlatýcý olur
![]()
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
mali müþavir deðilim ama az çok anladýðým þirket ayný carrefourda olduðu gibi iþletme sermayesini eksiye geçirmiþ patronda TTK 376 ya göre þirketin devamlýlýðýný saðlamak için yüksek bedelli açýklamýþ.bedelli ile kasaya 60 milyon civarý girecek TTK 376 risk kapsamýndan çýkacak iþletme sermayesi artýya geçip þirket rahatlýyacak olacak olan bu zaten bu yüzden yýllardýr sürünen hisse fiyatlarý artýþa geçti.ha birde þu var kasaya giren bu para doðru kullanýlmazsa yine ayný tehlike 2-3 yýl içinde oluþabilir.
Firma istese denetçiye bunlarý yazdýrmazdý. Denetçiler ve deðerleme þirketleri ile ilgili bizzat tecrübem olmuþtu. Çok zor deðil bu iþler.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Tavan bozup kitledi, baya iyi oldu.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri