yazýk kocaman yazýklar olsun yöneticim 2 tane çapulcunun satýþýný karþýlamaktan aciz bir patron var nokta. ARTIK UZAYA GÝDÝYORUM DESEN BAKMAYACAÐIM YARIN TAHSÝSLÝ ONAYLANIRSA BUNLAR BÝZE HÝÇ ACIMAZ YTD AMOR
THE END
yazýk kocaman yazýklar olsun yöneticim 2 tane çapulcunun satýþýný karþýlamaktan aciz bir patron var nokta. ARTIK UZAYA GÝDÝYORUM DESEN BAKMAYACAÐIM YARIN TAHSÝSLÝ ONAYLANIRSA BUNLAR BÝZE HÝÇ ACIMAZ YTD AMOR
THE END
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Güzel kap geldi,frigo ortaklýðýmýz hayýrlý ,uðurlu olsuninþallah.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Kac tavan yapar
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Frigo alýmý çok güzel bir hikaye, sinerji vs beklentileri çok haklý. Yalnýz 3 dolar yerine iki sene önce 10 15 cent olan malý alsalardý yine bu hikaye olurdu. Portakal mý icat oldu, mandalina mi bu iki yilda? Pahalý bir firmanýn satýn alýnarak yatýrýmcýnýn son dönemde getirdiði paranýn harcanmasý neticesinde hisse fiyatýnýn düþmesi normal. Bunu yukarý yönde bir manipülasyon için kullanmamalarýna þaþýrdýk sadece.
Tahsisli olumlu olur ancak hisseyi pahalý olmaktan kurtarmaz. O yüzden haber gelirse sivri köþeli birþeyler görürüz grafikte, zirve mi olur tersi mi olur bilemem. Þimdi ben böyle yazdým diye inadina dümdüz çizgi de çizebilirler. Fazla analize gerek yok sanki bu hissede. Zarý attýk bekliyoruz, sýra karþýda.
Haberi iyi bir þekilde ters köþeyle ,iç ettiler .
Hayret ettim ,hiç beklemediðim bir gün oldu açýkçasý.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Rusya domates kota artýrýmý talebi,
Ramazan psikolojisi
Tahsisli s.a. onayý beklentisi/ frigo alýmý
22 h.o 50 h.o. arasýnda sýkýþan grafik
Düzgün hisselerin yatay seyri/düþüþ beklentisi
‐-----------------
Bu daha da gitmezse ne bileyim...
Yer Ýmleri