Þirketi daha rekabetçi bir konuma getirmek, satýþ pazarlama giderlerinde avantaj saðlamak, ürün çeþitliliðine giderek daha karlý ürünlere yönelmesini saðlanmak ve þirketi ihracat anlamýnda yeni pazarlara girmesini kolaylaþtýrmasý hedeflendiðinden, Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun almýþ olduðu 23.3.2018 tarih ve 2018/10 sayýlý karar ile, þirketimizle benzer sektörde faaliyet gösteren yurt içi firmalar ile üretim tesislerinin satýn alýnmasý için görüþmeler yapmak üzere, Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Alistair Baran BLAKE ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Panagiotis VANGIS yetkilendirilmiþir.
Bu doðrultuda yapýlan görüþmelerin sonucu olarak, þirketimiz ile benzer sektörde faaliyet gösteren bir firma ile yeni üretim tesisleri satýn alýnmasý için bugün (03.4.2018) tarihinde taraflarýn niyetlerini gösterir bir ön mutabakat anlaþmasý imzalanmýþtýr. Konunun detaylarý bundan sonra yapýlacak görüþmelerde netleþecektir.
Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan çýkarýlmýþ olan II.15.1 sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 6. Maddesi çerçevesinde, satýn alma koþullarýnýn belirsizliði, yatýrýmcýlarýn yanýltýlmasýna yol açmamasý ve rekabet ortamý nedeniyle, bahse konu yetkilendirme kararýnýn Kamuyu Aydýnlatma Platformundan açýklanmasý ertelenmiþ olup, görüþme þartlarýnýn olgunlaþmasý ve karþýlýklý niyetin imzalanan ön mutabakat ile önemli derecede güçlenmesi nedeniyle durumun açýklanmasýna karar verilmiþtir.
Kamuyoyunun bilgisine sunulur
eski ortaklara hayýrlý olsun desemmi acaba diye tereddütteyim sonuçta bura merko tahtasý
dilekolay 2,20 lerden 1,20 lere paraþütsüz uçan gemzede bir kaðýt...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri