ykb 1,93 den aldýklarýný 1 86 ya verdi.s....z
ykb 1,93 den aldýklarýný 1 86 ya verdi.s....z
Tkuru yu ben de almýþtým ama 7 den alýp 11 den vermiþtim. Þimdiki rakamlar kumar ötesi. Alýn bir 100 lot bakalým nerelere düþüyor? Þimdi tkuruyu anca kumarbazlar alýr.
Ben size mantýklý hareket edin dedim. 1,30-1,40 aralýðýndan ben alýrken, makina parkýnýn minimum 15 milyon dolar olmasýndan yola çýkmýþtým. Ama olmuyor olmuyor. Her türlü iyi düþünceye raðmen satýþlar istenilen seviyeye gelmiyor. Halka açýklýk oraný yüzde 90 a yakýn. Her yükseliþini saçma sapan zamanlarda baþlatýyor, alan speði öyle tedirgin ki hemen basýyor aþaðýya. Tam seviniyorsun sonra baþlarým böyle kaðýda diyorsun.
Hal böyleyken ancak sadece küçük bir miktar kaðýdým kaldý ve saðlam bilanço görmeden bu kaðýtta pozisyon artýrmam.
Þimdi ben kimse hakkýnda kötü söz söylemem. Ancak sadece uyarayým dedim. Tkuru dediðiniz kaðýdýn sermayesi sadece 1 milyon. Piyasada sadece 400 bin lotu var. Pkent gibi kapýdýn tamamýný almýþlar sürüyorlar yukarý. Merko hantal kaðýt piyasada var 50 milyon lot. Öyle hayali hareketlere de lütfen girmeyin.
Bu vesileyle güzel hisse net ailesinin mübarek kurban bayramýný kutlarým. Bayramýnýz mübarek olsun.
Not: yazýlanlar 30 senelik bir ky nin kiþisel görüþleridir. Her yatýrýmcý aldýðý alým satým kararýndan sadece kendi sorumludur.
Niye hareketlendiði kafAmda þekillenmeye baþladý. Fade gýda diye bir þirketi geçen hafta halka arz etmiþler. Bayram sonrasý muhtemelen iþlem görmeye baþlar. Kurutulmuþ domates iþi falan yapýyormuþ bu yeni þirket. Belki onun gazýyla bunu da yürütmeyi düþünüyor olabilirler.
Not: yazdýklarým alým satým tavsiyesi deðildir. Sadece dost sohbetidir. Her yatýrýmcý kendi alým satýmýndan kendi sorumludur.
Bu nasýl bir þirket telefonlara bile bakan Yok.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoksa calisanlaridami tarlaya domates toplamaya götürdüler.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,13 den almýþýz kaðýt 1,74 .. en ucuz gýda dediler. direk aldýk.![]()
% 22.41 zarar olmuþ... kendimi tebrik ediyorum.
1,65-1,66 hahahahaha yazýk ya. 1,66 ne yaa.. bir hisse 2 damla iþemek için wc giriþ ücreti deðil
1,64 devre kesti..
Yer Ýmleri