Haftaya Pazartesi tek haneler için son gün olur inþallah ortaklarým.
Satan,dökülen ortaklarýmýzýn kazançlarýnýn hayýrlý / bereketliolmasýný dilerim.
Aramýza yeni katýlanlara da bol kazançlar olsun inþallah.
Haftaya Pazartesi tek haneler için son gün olur inþallah ortaklarým.
Satan,dökülen ortaklarýmýzýn kazançlarýnýn hayýrlý / bereketliolmasýný dilerim.
Aramýza yeni katýlanlara da bol kazançlar olsun inþallah.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Avod'dan sonra fade gýdadan da domates yurtdýþý sipariþ haberi geldi.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
2 hafta daha tavan gidersek, 2.hafta cuma günü:31.93/ lot olacaðýz kýsmetse.
Vay be .inþallah görürüz o günleri.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Merko 1 yýl önce ortalama 0.76 fiyat toplama iþlemi yaptýktan sonra her zaman ki gibi düþük fiyat 0.60 gördü.. Zarar fiyat asla satýþ yapmýyorum. Teyzem oðlu söylesene hisse dedi Mayýs ayýnda yok dedim. 2 milyon dolar yatýrým yapmýþ. 2 ayda 2 milyon dolar oldu 4 milyon dolar teyzem oðlu istiyor. Merko 3 milyon lot alým yapardý. Kardemir D 1.5 milyon Lot var... Teyzem oðlu Ak yatýrým iþlem yapýyor. ... Teyzem oðlu da üniversitesi okurken benim gibi baþladý. Büyük yatýrým yaptý bu piyasada þaþýrtýcý doðrusu. Teyzem oðlu göre küçük bize göre büyük. ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
1 liri fiyatlardan alýp bekleyen var mý hala aramýz da ?
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri