Su siralar cepteteb ile siki fiki olmaya calisiyorum.
Benim OGS'ler ve Amazon kindle filan Isbank Maximiles kredi kartina bagli.
Ek kartlar da ondan.
Muzekart da guzel.
Benden kredi karti aidati almamaya devam ettikleri surece o kartlari tutarim.
Ama Isbank'da para tutmam.
Maasim oraya yatar.. o maasdan faturalar odenir.. uzerini de sonu cekerim.
Bu sekilde Isbank'a kendimi en min sekilde opturererek yola devam edecegim sanirim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Maximum kart ücreti ödememek için bir yol yöntem var mı? Kapatırım demem işe yaramadığı için 2-3 yıldır uslu uslu ödüyordum. Garanti 40k İş Bankası 20k aylık harcamam oluyor. İkisi de kart ücreti alıyor. Ancak kartları kapatma lüksüm olmadığı için blöf yapmanın ötesine geçemiyorum. Garanti'de otomatik ödeme talimatlarım var İş Bankası'nda yok. Siz nasıl ücretsiz yaptınız Maximum'u?
Ben hic kredi karti aidati odemedim.
90 li yillardan beri Isbank ile calisirim.
Hatta 2000 oncesi genel mudurlukten otorize kredi musterileri idim.
Her daim kullanabilecegim belli bir limitte kredim hazir beklerdi 2000 oncesi.
Sanirim o zamandan kalan bir sey bu.
Ote yandan YKB ile de 15 senedir calisirim.
10+ senedir bana Worldcard icin yillik uyelik aidati yazarlar, arayip geri isteyince de belli bir miktar harcama sozu alip hemen iade ederler.
Prensip olarak KK aidati alanlarin kartini derhal iade ederim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...isadi-40874482
Bir puanlık faiz artışından uzak durmak için “Salalım kuru, kendi dengeye gelir†biçimindeki bir iktisat politikası bakışı, sonunda üretici maliyetlerini patlattı. Nitekim üretici maliyetleri patlayan üretim kesimi ya üretimi daraltacak ya da bu maliyeti nihai tüketiciye yansıtacak. Artan maliyetlerle üretim kısmanın maliyeti de arz eksiği ve nihai ürün fiyatının patlaması oluyor.Banka mevduatlarına ne oldu?
Erken seçimin ilk telaffuz edildiği 20 Nisan haftasından başlayarak 15 Haziran’a olan 9 haftada TL mevduatının 686 milyon, döviz hesaplarının da 977 milyon dolar azalmış olması dikkate değer. Normal koşullarda 9 haftada mevduat artışı olması gerekirken her iki hesaplarda da azalış olması bankacılıktan mevduat çekilişine işaret ediyor. Ayrıca kamunun bayram öncesi maaş ile ikramiye ödemelerinin yapıldığı ve kabaca 40 milyar TL’lik bir fonun bankacılık sistemine girdiği hesaba katılırsa bu durum epey belirginleşiyor.
Tasarrufları yastık altından çıkarıp bankalara yatırma çağrıları ve “OHAL’i kaldırma†açıklamalarının temelinde de galiba bu gelişme var.
Doları yukarı taşımak için yeni alıcılar gelmiyor olaganüstü birşey olmadıkca dolarda yükseliş durmuştur hatta gerileme yavaş yavaş başlayacaktır.nokta
Yer İmleri