-

Originally Posted by
epikurus
forumdaki yasak yüzünden tartışma açmak istemem ama size katılmıyorum
ana sorun bu..
Gelir dağılımının bu denli bozuk olduğu bir toplumda deizm sosyal barış ve denge açısından zayıf kalabilir. Türkiye toplumu o nedenle bu yapıda dine ihtiyaç duyacaktır diye düşünüyorum. Çok detaylı tartışmak isterdim ama forum kuralları rulez.......
-
Neyse konumuza dönelim, Dolar bu şekil kalıcılık sağlarsa ve ülkede iç talebe dönük HORMONLU büyümeden bahsedeceksek, TÜİK istediği kadar HOKUS POKUS yapsın, istedikleri kadar pinpon topunu enflasyon hesaplamasına dahil etsinler, en gerzek , en bidon kafa YANDAŞ bile BİM markette ki fiyat artışlarını iliklerine kadar hissedecektir. Korkunun ecele faydası yok , DOLARDA yükseliş bu KAFALAR başımızda olduğu sürece KAÇINILMAZ.... Dolarda hedef falan yok gittiği yere kadar, bu kafalar PES diyene kadar gidecektir.
-

Originally Posted by
ayhan53
bu gidişle
12. ayı hayal bile edemiyorum
Kafiyeli şiir olurda,
Kafiyeli kur mu..? icat edildi.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Son söz için bir favorim var...
Dolar dinlenirken başlıktakiler derin konularda sohbet ediyorlar...
Dolar kuru 4 ün altına gelmeden başlıkta seyrelme olmaz...
O da şimdilik zor görünüyor...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Son söz için bir favorim var...
Dolar dinlenirken başlıktakiler derin konularda sohbet ediyorlar...
Dolar kuru 4 ün altına gelmeden başlıkta seyrelme olmaz...
O da şimdilik zor görünüyor...
DOLAR dinleniyor mu ! 4.0655 an itibariyle, bu dinlenmekse diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz demektir.
-

Originally Posted by
umutabi
DOLAR dinleniyor mu ! 4.0655 an itibariyle, bu dinlenmekse diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz demektir.
Sn. Bora yaşar kelime oyunu yapıyor. Dolar *din*leniyor diyor. Doları dine alet etmeyelim diyor.
-

[/IMG]
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri