Originally Posted by
casual
asyabank deðil keþke o olsaydý.. zira rte "bankasya batmýþ bir bankadýr" dediðinde fetö severler banka da para yatýrma kuyruðu oluþturdular..
ve bankasya kapatýlmadý.. yýllarca devletin elinde banka açýk kaldý. yani isteyen parasýný çekti , isteyen yatýrdý.. 15 temmuz da heryer bombalanýnca akp bankasya yý kapattý.. zaten sýradan vatandaþlar çoktan o bankadan çýkmýþtý.. kalanlar fetö elamanlarý olduðu için paralarýna bankada yada farklý þekilde el konulmasý birþeyi deðiþtirmeyecekti.
özetle; sýradan suçsuz insanýn parasýný devlet bankasya da gasp etmedi..
benim söyledðim türkiye bankacýlýk tarihin de ilk defa (bana göre son defa) ve sýradan insanýn tabir i caiz ise 30 yýlda yaptýðý konut birikiminin sebepsiz gaspý denilebilir
muhtemelen bu iþi fetö tezgahladý, akp de harfi harfine yerine getirdi.. önemli kýsmý bu deðil akp nin akýl almaz insan katliamýna 15 yýldýr son vermemesi düþündürücü (benim canýmý sýkan tarafý bu)
þunu söylemek istiyorum. sen burada iddia ettiðin konular da çok büyük olasýlýkla haklýsýndýr.. buradaki insanlarý zaman içerisin de tanýdým (bana gerekli olan boyutta)
dürüstlük, vicdan, ahlak, hak, hukuk, adalet hepsi hikaye.. BÝR TEK AMAÇ VAR BU SAYDIÐIM MEZÝYETLERE SAHÝP GÝBÝ GÖRÜNMEK VE ÖYLE DAVRANMAK..
e tabi iþ böyle olunca sunni oluyor.. yani gerçek deðil. sanal bir dürüstlük, adalet vs yaþanýyor.. insanýn en büyük sorunu zaten samimiyetsizlik..
o yüzden BURADAKÝ ÝNSANLARLA MÜCADELENÝ BIRAKMAMANI VE HAKLI OLDUÐUNU DÜÞÜNÜYORUM ..
iþin özeti KÝMSE DOÐRU, DÜRÜST, ÝYÝ , ADALETLÝ deðil. buda seni her konuda haklý yapýyor..
saygýlar,
Yer Ýmleri