-
sn powerpc dolarda ilk alışınız kaçtı sizin?
Son düzenleme : epikurus; 18-04-2018 saat: 00:19.
-
Dolar da bitti, faiz de. Devir coin devri. Bundan sonra elime geçenin %100'ü coin'e.
-

Originally Posted by
powerpc
ben daima haklıyım,çünkü haber kaynaklarım geniş. enformasyonu kıt olan KY kaybetmeye mahkumdur. Bu senenin tepesi 5,10
2017 senesinde dolar için ne kasım ayı tahmininiz tuttu, ne de yıl sonu hedefiniz
ben hep haklıyım derken, giritl bir bilginin lafı aklıma geldi, tüm giritliler daima yalan söyler demiş..
-

Originally Posted by
epikurus
sn powerpc dolarda ilk alışınız kaçtı sizin?
okumadınız yada bir cevabınız yok sanırım
yanlış hatırlamıyorsam siz 3,50 lerin üzerinden almıştınız dolarları (buradan yazdıklarınızdan aklımda öyle kalmıştı)
o zaman londralı dostlarınız sizi bilgilendirmiyorlar mıydı?
kimsenin hangi fiyattan alıp sattığı kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama yazdıklarımızda biraz daha seçici olsak diye düşünüyorum..
-

Originally Posted by
realities
2017 senesinde dolar için ne kasım ayı tahmininiz tuttu, ne de yıl sonu hedefiniz
ben hep haklıyım derken, giritl bir bilginin lafı aklıma geldi, tüm giritliler daima yalan söyler demiş..
suni akımların yarattığı cızırtı beni ilgilendirmez,gidişat belli. 3-4 ay sapma bunu değiştimez.Bu yılın tepesi 5,10
-

Originally Posted by
epikurus
yanlış hatırlamıyorsam siz 3,50 lerin üzerinden almıştınız dolarları (buradan yazdıklarınızdan aklımda öyle kalmıştı)
kimsenin hangi fiyattan alıp sattığı kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama yazdıklarımızda biraz daha seçici olsak diye düşünüyorum..
benim ilk alışım 1,86 ! ondan sonra çeşitli sebeplerden dolarımın çoğunu bozmak zorunda kaldım. 2016 kasımda 3,39 dan tekrar trene atladım,ben eurusd 1,10 altına gelene kadar dolardan inmem,sonra eur/gbp trenine binerim, ben ne yazdıysam odur gak guk bize yakışmaz.
-
Bu yılın tepesi 5,10. 5-10 krş sapma olabilir,kaynak sağlam. 5 eylül'ü işaret ediyorlar.Ben o hafta ABD de olacağım,ne tesadüf !
-

Originally Posted by
epikurus
Sen hic bu forumda para kaybeden gordun mu.
Net 3.60 ustu maliyeti vardir.sonradan dolar 3.39 gorunce alim yapip ortalama düşürdü de ne kadar düştü.
Cogunlugu 3.60+ olmak uzere bi kismida yazin 3.39 a dustugunde biraz alim yapti
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri