Ýçeriden biraz tüyo alanlar (en azýndan açýklamalarla ilgili erken bilgi) dövizden ve borsadan milyonlar kazandýlar bu hafta![]()
Ýçeriden biraz tüyo alanlar (en azýndan açýklamalarla ilgili erken bilgi) dövizden ve borsadan milyonlar kazandýlar bu hafta![]()
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Þebek ile aslan hikayesi.... Tcmb kendini Fed zannediyor sözle Dolarýn çýkýþýna müdahale edeceðini sanýyor, bir gün , iki gün millete yediriyor yada YANDAÞLARA sat-al imkaný yaratýp ülkeyi soyanlarýn cebini doldurmaya devam ediyor. Ama yalancýnýn mumu yatsýya kadarmýþ , dikkat etsin sahibi al aþaðý edilirse vatana ihanetten yargýlanýr , sonra çýkýp mazlumu oynamaya kalkmasýn. Ülke herkesin ülkesi ÝHANET edenleri affetmez bence akýllý olsunlar GEREKENÝ yapsýnlar.
Ben artýk ciddi ciddi bunlarýn bir amacý olduðunu düþünüyorum
Hiçbir ülke yöneticileri dolarýn yükseleceðini bile bile yükselmesine sebep verecek konuþma yapmaz. Hele ki seçime bile yaklaþmýþken..
Sanýrým tüm millete dolar aldýrýp ardýndan kambiyo rejimi vs derken dolarla pul olup uçacak
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Otur sýfýr..
Dersini çalýþ da gel.
Þaka þaka..
Biz nasýl bir ülkede dünyaya geldik yaa.
Yaþým 54 bu yaþa gelene kadar hiç bu kadar komedi ve karamsarligi bir arada yaþamadým.
Intihar eden insanlara çok kafa yorardim.
Onlarý canýna kiyacak kadar bu psikolojiye sokan nedenler nedir diye.
Þu an halkýn büyük bölümünün psikolojisinin çok bozuk olduðuna inanýyorum.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri