Biraz garip gelebilir ama o yýllardaki sanki Arjantin gibi biz gibi yerleri dövize alýþtýrma operasyonu neticesi bi abartý enflasyondu cunki böyle enpara ing gibi günlük ödemeli sistemlerde yoktu
Yani rokefeller in cin de gaz lambasý satýþý gibi lamba bedava gaz nasýlsa benden
O dönemin dövizide ona benzer önce bi al Yýllar gecsede sen dönem dönem kazansanda o rakamlarý kaðýt üstüne basan ben hep o iþten kazanirim gibi
Yanlýþ hipotezse sorry
Adamlarin acelesi olmadýðý procelerden birimi acep deye sesli düþündüm bi an
Çalýþtýðým iþ yerinde uyanýk geçinen aþýrý cimri biri vardý,aybaþýnda maaþlarý aldýktan 2 gün sonra ev arkadaþý yanýmýza geldi,arkadaþtan borç istedi oda verdi,arkadaþým sinirlendi ama gülüyor da;hayýrdýr dedim? bunun ev arkadaþý tüm maaþý marka yatýrýyor sonra bundan tl borç alýp sallýyor buda geçinmek için baþkalarýndan borç alýyor dedi,dumura uðramýþtým![]()
Ben de eskiden bir þey zannedip izlerdim bunlarý ama býraktým artýk..
Ýktidarýn borazaný olmuþlar !
Bir tek Aslý Þafak'ýn esprileri ve Sadi hocanýn sohbeti kaldý izlemeye deðer!!
Iþik Ökte bey haftalardýr yýl sonu için dolara 4.12 hedefi verdiðini üzerine basa basa söylüyordu.
Bakalým bu çarþamba ne diyecek
![]()
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
sabahlarý 6,30 ile izlemeye baþlýyorum..
sabah bile bunlara saydýrýyorum. kendi paralarýný bile doðru kullanamayan ekonomist olur mu ?
dedikleri pozisy0nlarýn tamamý iflasa gider.
SADÝ Hoca hariç , kendisi çok deðerli ve doðrularý söyleyen bir insandýr.
valla belki 100 kere ikaz etmiþtir..
Bu adamlarýn futbol yorumcusundan farký yok. Ýki yýl kadar önceydi sanýrým Türkçeyi de iyi konuþan bir Ýngiliz abi ara ara çýkýyordu bu kanala. Hiç unutmam biz müþterilerimize portföylerindeki döviz varlýklarý uzun vadede artýrmalarýný öneriyoruz gibisinden bir iki laf etmiþti. Sonrasýnda bir daha hiç karþýlaþmadým kendisiyle bu kanalda. Güya ekonomi kanalý. Yersen.. tabii istisnalar elbette var; mesela bi tanesi Ahmet mergen.. gerçi o da epeydir yok ortada..
Bu arada kýsa vadede 4,65 overshoot yapacak gibi.. ne dersiniz?
Yer Ýmleri