Hayýr aklý baþýnda olan biraz hesap kitap yapan herkes durumun bu olacaðýný söyledi ama inadýna bazýlarý bunu anlamadý ve onlara inadýna oy verenler oldu. Þimdi gelip bana ayný gemideyiz muhabbeti yapýlmasýn.
Ben bu maketten satýþ olayý yüzünden çok zor bir mesleðin 7 yýlýný resmen çaldýrdým.Bu memleketteki çarpýk sistem arsa payýný aldýðým inþaatta hiç hakkýn yok dedi ,7 yýllýk emeðim uçtu gitti, sýfýrlandým.Gençtim tekrar çalýþtým kazandým.Gençken batmak ta makul oluyor ,ayný olay þu yaþýmda olsa toparlayamam kendimi ne manen ne madden.Bu memlekette maketten satýþla köþeyi dönen ,arsa emlak rantýndan büyük paralar kazanan müteahit emlakçý onlara iþ yapan taþerondu þuydu buydu bir sürü insanýn havadan zengin olmasý yýllarca ekonomi diye yutturuldu.Emlak iþine kýzgýnlýðým ondan kendimiz çalýp kendimiz oynuyoruz bir lira döviz getirme yok, dolarla dýþardan borç bul ,vatandaþa kredi ver o ev alsýn herkes zengin olsun ,yanlýþ hesaptý bitti o iþ.Dolara gelince bence makul dolar kuru cari açýðý sýfýrlayan dolar kurudur.Sen hala dolar ucuz olsun iphone,araba ,et,süt ,yumurta dýþardan ithal olsun biz yiyelim içelim dersen olmaz o iþ.Dolar pahalý olsun sen üret millete sat.Yoksa bu iþ böyle yürümez.Bunlarýn kiþiþellikle alakasý yok.Ha ekonomi yanlýþ yönlendirilirse adam fabrikasýný satar inþaata girer.E sen fabrikaný satar inþaata girersen battý mý da vay ben batarsam herkes batar millet aç kalýr diye aðlamayacaksýn.Bak parayý gömdün betona üretim yapmaya çalýþana da para kalmadý o da battý.Oldu mu þimdi.Maalesef iþin baþýndayýz asýl iflaslar seçimden sonra.
Yer Ýmleri