En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Cumadan bu yana boynu bükük dolarýn arkasýndan baksam da genel durumdan çok memnunum. Erken seçimi kararý alýndýðý gün borsada tuttuðum7 hisselik 6 yýllýk birikimimle tamamen dolara geçmiþtim.Ortalama 4.03den dolar trenine binmiþtim...Bunun en büyük sebebi o gün dolarýn bu haber karþýsýnda yaklaþýk 12 kuruþ civarýnda düþmesiydi. "Bayram deðil seyran deðil eniþtem beni niye öptü diye kýllandým. Hisse baþý %20-%30 arasý zarardan, al-sat derken %10 civarý dolardan dersek durum iyi yine.
Þuan ki psikolojim erken seçim kararý alýndýðýndaki andan daha gerilim yüklü.Çünkü MB nin basiretsizliðimi, tek atýmlýk kurþununu en iyi zamana ayýrdýðýndan mý? Yoksa hiçbir halt olmayacak herkes öyle bakacaðýndan mý? Yön benim için gerçekten belirsiz.
Yýllarca yapýlan yanlýþlýklarýn sonucunda dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz.Ancak insanoðlu iþte; akýl diyor ki"4.40'dan-4.30dan tekrar trene binmek varken ne yapayým 4.60ý". Bu akýl bizi ne yoluna sokacak bakalým zamanla göreceðiz
Yazdýklarýmýn Hiçbirisi Yatýrým Tavsiyesi deðildir.
Bu baþlýða baþka bir lakapla girmesinin nedeni hiç bir þey bilmeyen angut birini oynayarak kendince bir oyun sergiledi. Buradaki bazý insanlarla,baþta ben, dalgasýný geçti. Hýzla öðrenen birini oynadý. Eski lakabýyla bu senaryo olmazdý
Gram altýn > 190 tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye ETF -2.13%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
petrol gene çýldýrmýþ bugün ki 27 kuruþ zamda yetmeycecek
bir halt olacaðý yok.
5 bakan çizildi, Þimþek de yok
AB Bakaný Ömer Çelik, Bilim Sanayi Bakaný Faruk Özlü, Ekonomi Bakaný Nihat Zeybekçi ve Maliye Bakaný Naci Aðbal AKP listelerinde yer almadý. Enerji Bakaný Berat Albayrak Ýstanbul 1. Bölge 1. Sýradan aday gösterildi. Öte yandan Ekonomiden Sorumlu Baþbakan Yardýmcýsý Mehmet Þimþek de listede yok.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...klama-2421410/
Abbas kendi padiþahlýðýný kurmak istiyor bunu baþarýrsa Dolarda hedef filan kalmaz ve hatta Dolarlar BADEM olur. Benim için sorun yok lakin tekrar söyliyeyim olurda abbas gitmez kalýrsa ben olsaydým Dolarlar badem olmadan alýrdým güvene. Sona kalan dona kalýr adama TEK tuþ imkaný bile vermezler.
Yer Ýmleri