Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
benim AKP nin has adamı müteahhit bir komşum var. Ara sıra apartman işleri nedeniyle bana yasal mevzuat için danışır. Ben de kendisine sattığı yüzlerce daireden aldığı paracıkları hangi otlakta semirttiğini kibarca sorarım. Benim finans işiyle de uğraştığımı öğrendiğinden olacak, 2 yıldır sürekli kandil kutlaması, bayram tebriği vb. bahane ile piyasaları sorardı. Geçen ay bir hafta ABD yolculuğu yaptı. Dün görüştük. Havadan sudan derken dolarlarını ABD ye götürdüğünü ( güya oğlunu orada okutacakmış ), türkiye de sadece oturduğu daire ile bindiği jeep kalmış.

Ben bu sohbetten sonra sn. umutabi ve powerpc nin çığlıklarına kulağımı iyice kabarttım.
Yalnız o beton hırsızı paraları ABD ye götürmüşse ABD deki maliye Türkiyedeki gibi yalama değildir , hırsıza af falan getirmez , doğru beyan etmemiş, paranın kaynağını istediklerinde ispat edemezse, vergiyi tam vermemişse ve yakalanırsa adamın anasını ..kerler.
O nedenle Türkiyenin HIRSIZ takımının paralarını götüreceği en son ülke ABD olur. Sizin beton hırsızı aptal mı değil mi bilemem ama ABD ye paraları istiflemişse APTALDIR.