...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
çok iyi bir bilanço geldi. sürekli yazdým ve yazmaya da devam edeceðim. yabancý takasý %10 üzerine çýktýktan sonra hisse çok hýzlý yükselecek ve yabancý oraný %30 lara kadar çýkacak. ardýndan hisse satýþ görmezse veya küçük yatýrýmcýya satamazsa yabancý oraný %50 üzerine çýkacak. nereye kadar yükselir, sadece galip bilir. yabancý oraný þeklinde gördüðümüz oranlar da gürcistan hesaplarý. .... çok güzel silkeliyorlar bence hisseler toplandý artýk. önümüzdeki hafta yabancý oraný %10 üzerine atar ve çok hareketli seanslar bizi bekler.
Biraz önce takas daðýlýmýna baktým.
City : 5,74
deu :3.00
ytd....
teb kimin adýna alýyor satýyor soru iþareti ?...
ytd...
yatýrým fin : 0.45
fin : 2,54
ytd...
...SaygýlaR...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Mutlu bir hafta dilegiyle kisa vadeli eksi artý oluþum ihtimalleri...
![]()
galipcim þiþirilmiþ aktif kademe düzenini yavas yavas birakiyor ! hareket artýp baskýlanma azalacagina isaret eder...
![]()
Yer Ýmleri