Yarýn oylum günü olsun
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn oylum günü olsun
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
saatlikte trend destek dibini yukseltmeye devam ediyor...bu gün 22yi assagi kirmassa trend surmeye devam gibi...
![]()
Son düzenleme : illim; 13-11-2019 saat: 09:04.
yabancý oraný % 9
galipcim bu gün tezgahi 26ya kurmuþ; avini bekleyen timsah gibi masallah...
![]()
2 kademeden fazla gormek istemiyorum israrla 3 kademe hizmeti sunuyon bana galipcim :) 26da keklik avina devam...gibi
![]()
yabancý oraný %9 a dayandý. az kaldý. :) . her an uçuþa geçebiliriz.
16 milyonluk ( 30 eylül tarihi itibariyle) metro yatýrým holding hissemiz . 2,65 fiyatý baz alýrsak 20,7 milyon tl oldu. :)
son çeyreðe ilave 4,7 milyon tl kar yansýdý. :)
bugün yarýn uçuþa geçeriz. yabancý oraný %10 u da geçmek üzere ..
herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri