Diyecek baþka söz yok
Diyecek baþka söz yok
Hikaye
Korkmayýn.
Bence bu bedelliden bir þey çýkmaz.
Spk'nýn buna evet diyeceðine ihtimal vermiyorum..
Dön önce kendi kaynaklarýný kullan derler adama....
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir.
Bedelli onaylanýp onaylanmadigi ne zaman belli olur acaba bilgisi olan var mý
ilk önce basvuru yapmasi lazim. sirketlerin elinin hizi ve niyetine gore degisiyor. ama basvuru ve onay yada red ya da galipcimin lugata kattigi iptal sureci cogunlukla 1.5/3 aylik bir sureci iceriyor. ilk once bi basvuru yapsin bakalim niyeti ne, bedellinin niyet icerigi hala muallak bir alým yada proje yada bisey yumurtlamassa spk dur da diyebilir. galipcim de senaryo bitmiyo malesef bu nedenle cok yönlü ve analitik dusunmek kararlarý guncellemek gerek zaman zaman. galipcimin kagitlarinda tek yön hedefe yada senaryo olasiliga kilitlenilmiþ ise spota tutulmuþ tavþan misali bakakalýndýgý cok oluyor.
Son düzenleme : illim; 12-12-2019 saat: 07:53.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
ah be dostlar...ben düþmesini neden isteyeyim öyle yorumlar yazýlmýþ keþke benim dememle tahta inse çýksa...malesef iþin matematiði bu..ama ilerisi güzel olacak diye umuyorum sakin olmakta fayda var...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Dün rakamlar veriyorsun 1.20 diye , baktýn açýlýþ istediðin gibi olmadý çark mý ettin?
Neyse sana bulasmicamGM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeþim kafkaf gerçek bir ibibiksin ne içiyon ne yiyon lafý nereden nasýl anlýyon bilemdim...tabaný 1.31 bu gün nasýl 1.2xler olsun...trollemiyi býrak sen kendi fikrini yaz yokmu senin aklýn ona buna sataþmakla harcýyon enerjini
![]()
Yer Ýmleri