Daha dün yazdýðýný ne çabuk unuttun?
Hatta bir arkadaþ sýrf rakam verdiðin için seni eleþtirdi.
Bu nasýl bir yuzsuzluk yaa?GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dün yazdýðýný ne çabuk unuttun?
Hatta bir arkadaþ sýrf rakam verdiðin için seni eleþtirdi.
Bu nasýl bir yuzsuzluk yaa?GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o rakamlara geldiðinde ne yapacaksýn acaba o nu merak ediyorum...muhtemelen yok olursun. alýþtýk senin gibilere bir þey söylüyorsak nedeni var geçmiþ yýllarda ki bedelli modeliy di o örnekleme...dün yapýþtýrdým fotografýný 9. ayda yazdýðýný tavan tavan bekliyorum demiþsin biz seni eleþtiriyormuyuz rakam verdin tavan tavan bekledin olmadý diye o günlerde. acýn derdin ne bilemedim ki. okumassýn olur biter yada aksi fikir belirtirsin saygý duyulur. senin iþin gücün çocuk gibi dün bu rakam verdin bu gün bilmem ne :) yazýlanlar ortada yaþananlarda...bak hisse eksi %7/8 de sürünüyor gün içi taban olmayacaðýný yarýn 1.2xlere gelmeyeceðini nasýl iddia edebilirsin. bol keseden sallayýn bakalým yenilmeye doymamak bu olsa gerek...ne garip insanlarsýnýz arkadaþ, gündelik hayatta ona buna sinirlenip burayamý mý sarýyonuz bilmedim ki. neyse hoþ görelim malum gaz tahtadayýz galipcimin müþteri portföyü belli çok beklentimiz yok gazinocu heycanlý yatýrýmcý modu...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Kardeþim bak
Senin hatan her þeyden anlayan senin , her yýl kar eden bir þirketin bedelli açýklamasý ardýndan , yok bomba patladý, yok þu fiyata gelirse dalarim, yok olmadý alçalan trend, yok kuluçka [emoji34]
Okuyan da seni bir þey biliyor sanacak.
Her þeyi yaz sonra ben masumum.
Pehhh
GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Sana kýzýyorum , çünkü itibar gördüðün bir yerde panik havasý oluþturma gayreti içine giriyorsun.
Bu senin insanlara yaptýðýn iyiliði , günü geldiðinde kendi lehine kullanmak için olduðunu gösterir.
Ben böyle anlarým.
Herkes böyle anlar.
Çark etme!
GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler atýþmayý býrakalým istenilen olay bu zaten þirket belli alan alýr satan satar hür irade var ama þu da bir gerçek her satýcýnýn bir alýcýsý her alýcýnýn bir satýcýsý vardýr.....
ytd...
okumasýný bilene paniklenmmesi gerektiði zaten vurgulanýyor...ben tek yönlü senaryoya inanmam ki galipcimde de tek yönlü senaryo iþlemez bir kaç senaryoya hazýrlýklý olmak gerek olduðu yazýlarda açýk zaten...anlayan anladýðý kadar anlar hiç anlamayan zaten benim yazýmý boþ geçsin...ayriyeten kimseye bir þey anlatmak gibi bir niyetimde yok benimki fikir teatrisi, mantýklý baþka fikir yazanlarda olur kendimi geliþtiririm gibi...lakin özellikle mantýklý senaryo yön yöntem veri paylaþmadan ona buna sataþan adam bana göre boþ adamdýr. benim fikrim tutar tutmaz DÝP NOTUM açýk...
aynen... sonuç olarak ortadaki baþvuru kabul örüp görmeyecegi blli deðil hatta baþvurudan bile vazgecebilir bunlar ucu açýk senaryolar metroda aynýsýný yapmýþlýðý var...lakin her 3 senaryodada galipin niyeti belli yeni lot yada eski lot herne ise lotlarý bir þekilde ele geçirmek...þirket zararda deðil batýk deðil panige gerek yok nekadar sürer bilinmez lakin bir gün operasyon illaki yapacak...yoksa neden ilgilenelim bu kaðýtla...sonuç olarak tabiki pozitifiz fiyattaki oynaklýklarý yakalayabilirmiyiz amaçlý sadece teknik takibimiz.
Yer Ýmleri