saglikli mutlu yillar dostlar...
saglikli mutlu yillar dostlar...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Ýllim kardeþ 1.41 sattýk þimdi bekliyoruz ne olacak biraz bilgi lütfen aþaðý gelmeyecek mi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
üstad grafik hala geçerli...ortada bir bedelli baþvurusu var red görme ihtimali de olan fakat sattýysan sabredip bekleyeceksin mecburen, paniðe gerek yok; zararda satmadýysan ve eðer bedelli baþvurusu red yer ve uçar giderse baþka hisseye bakacaksýn mecbur ve kar kardýr mantýðýyla devam edeceksin. yok bir þekilde onay görürse ozaman bedelli takvimi ve süreci dahilinde daha ayrýntýlý konuþulur herþey burda. þuan için suya yazý yazýyoruz her durumun eksi artý kutuplarý mevcut yaþayýp göreceðiz. tahta alýma izin vermesse el sallayýp baþka tahtaya bakmak gerek bistte fýrsatlar bitmez yeterki duygusal panik coþkusal olmamalý. ben bu bedelli süreci muallaklýðý kalkmasýný beklerken metro, ihgym ve ygyo da iþlem yaparak günümü geçirdim, onlardanda artýk elimi eteðimi çekmeye baþladým. yýlýn her mevsiminin ayrý ayrý fýrsatý çýkar bu net fakat avgyo ve metro benim için özellikle gelecek son bahar için takip hisselerim henüz malým yok ikisindede ama niyetim var makulünden verirseler. yok yürür giderlerse dediðim gibi el sallar içindekilere baþarýlar dileriz. Çok duygusal bað kurmaya gerek yok...
benim sana tavsiyem grafik okumayý öðrenmeye çalýþ eminol zor iþler deðil temel analiz verileri zaten herkesin görebildiði açýk net veriler. yani demem o ki bilgi alýþ veriþi farklý fikirler olmalý geliþtirir bu fakat kendi göbeðini kendin kesecek kadar bir þeyleri öðrenmeni tavsiye ederim...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Ýllim nerdesin alým zamaný gelmedi mi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri