kap.gov.tr den alýntý bu atlasýn metronunkýný zaten gormussunuz
20.11.2020 tarihinde Avrasya Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 3,63-3,64-TL fiyat aralýðýndan 106.416-TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Avrasya Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ sermayesindeki paylarýmýz 20.11.2020 tarihi itibariyle % 1,67 olmuþtur.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.Pay Alým Satým Bilgileri Ýþlem Tarihi Alým Ýþlemine Konu Paylarýn Toplam Nominal Tutarý (TL) Satým Ýþlemine Konu Paylarýn Toplam Nominal Tutarý (TL) Ýþlemlerin Net Nominal Tutarý (TL) Sahip Olunan Paylarýn Gün Baþý Nominal Tutarý (TL) Sahip Olunan Paylarýn Gün Sonu Nominal Tutarý (TL) Sahip Olunan Paylarýn Gün Baþý Bakiyesinin Sermayeye Oraný (%) Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Gün Baþý Bakiyesinin Oy Haklarýna Oraný (%) Sahip Olunan Paylarýn Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oraný (%) Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarýna Oraný (%) 20/11/2020 106.416 0 106.416 1.093.584 1.200.000 % 1,52 % 1,52 % 1,67 % 1,67
ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.
ATLAS
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
3.68-3.78 bandýnda 1 mýlyona yakýn nerdeyse alým iþlemý var..bunlar 3.64-3.65 arasýndaký mallarý aldýlarsa.. bu 1 mýlyon lotu(3,68-3,78 kým aldý.?
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Bugun bir alým haberý daha düþer milyonluk olmasý lazým bu kadar iþlem hacmine
Bedelsiz haberi var % 70
normalde düþünülen 100% bedelli100% bedelsiz idi fakat deðiþmiþ sanýrým bir kaç ay sonra bedelli veriricekler görücecez yolumuz açýk
Haber güzel bedelli yapacakken bedelsize cevirdi hodri meydan dedi çok ilginç
Hisse pek kimsede yok forumda yazan cizen mal kimde acebs
Yer Ýmleri