kendi çapýmda 1.03 ne destek atmýþým diye hayal kuruyorum 1.04 yem için 2 defa az miktar yazdým geldi býraktý kaçtý 1.05 hala 1.03 beklemedeyim .............. bazý sitelerde 1.04 þu kadar alýcý var yazýsý hikaye ne zaman yazsam 5 dk geliyor
Selam herhangi biri yada birileri üst kademelerdeki alýcý miktarýný yazýyorsa itibar etmeyin bu mümkün degil üst kademelerden alýþ yapabilmek için zincir emir girilmelidir oda küçük bir lot satýþ verip O lota baglý alýþ girilebilir bunuda birilerinin bilmesi olanaksýz , alýcýlar alt kademeler için görülür bu da Gaibin senetlerinde sadece oyun olarak yazýlma olasýlýgý yüksektir satýcýnýn olmadýðýný alýcý agýrlýklý olduðunu düþündürmek içindir buyüzden herkesin ortak kanaati galiple dans etmek zordur uyum yakalayamazsýn sürekli ayagýna basar, yazýlan kademlerdeki lotlar göstermeliktir senet sahibleri satmaya çalýþtýgý anda alt kademede 1 milton lotluk alýcý bir anda silinir. Yani anlayacagýn hangisi gerçek alýcý yada satýcý bilmek zordur. Saygýlar
Mepet 0.8 se bu 0.6 olmalý normalde , paranýzýn sahibi sizsiniz , geçmiþ sayfalarý okuyun çok milletin ahýný aldý parasýnýda , uçacak kaçacak edalarý ile paralarýn çok pul olduðunu gördük Galip beyin hisselerinde , yapmayýn çýksada uçsada bakmayýn derim , siz bilirsiniz yinede
AVGYO Solo 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 8661148 Yýllýk Deð%:-62
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Metro ve Galip’e yasak gelmil; artýkhýn bir 6-7 ay bir þey olmaz bu kaðýttan.
Ýtirazý olan?
YTD
Devre kesti hayýr olsun...ytd...
Yer Ýmleri