...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
TOPLAM: taþýnmazlarýn yeni degerlemesi 98.940.000 TL. olarak ortaya çýkýyor...Yani taþýnmazlarýn degeri sermayeyi aþmýþ durumda.
Emeðine saðlýk Sayýn Ýllim.
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rica ederim ustad. galipcim degerleme guncelliyorsa ilerisi icin vardir bir hesabi fakat kisa da yansirmi bilinmez...ben sermayeyle oynamasini bekliyorum grup kagitlarinda en son 2013te oynamis sermayeyle avgyo da...cücük hisse tahtaya iyi gelir...malum 3 tür oynar bedelli/bedelsiz ve tahsisli...tshsisli bir kurum yada kisiye blok hisse yazmasi bir bahane proje ile mumkun ki ortada bu yok...bedelli icinde sermaye erimesi ya da buyuk bir ihale proje icin katki isteme iþi fakat buda hali hazirda yok...bedelsiz icin sirket kasasi uygun fakat galibin tarzi degil...bakalim hangi secenek icin bahane bulacak ilerde...
Hocam ne güzel deginmisiniz deðerlelemelere göre þirket %100 e yakýn deðerlenmiþ kasada güzel karlar var bekletiliyor son yýllarda sürekli öz kaynaklar artýyor galip bir þekilde temettü yada bedelsiz vermesi lazým deðilmi o kadar parayý nasýl kaçýracak bedelli istese neyi gösterip bedelli yapacak o kadar birikmiþ varken bu baský bedelsiz baskýsý olabilirmi avtur mepet metro bu 3 þirkete göre en saðlam duran þirket avgyo en fazla baskýlanan þirkette bu galip bu 3 hisseye adam çekmeye mi çalýþýyor bu hisseden de milleti uzaklaþtýrmaya.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri