Açýða satýþ yasaðý niye gelmedi anlamýyorum bu soyguna Spk ve Himmet Karadað da ortaktýr
Açýða satýþ yasaðý niye gelmedi anlamýyorum bu soyguna Spk ve Himmet Karadað da ortaktýr
avgyo ile avturun robotik yazýlýmý ayný galiba. Derinlikten takip ediyorum da ayný anda alým satým gerçekleþiyor. Yok böyle bir þey.. saçmalýk
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Rotamda kara bulutlar gibi gözlerin hazýrým fýrtýnaya öylenise özledim.
Tuhaf bir durum var, avturu goturmek istiyorlar, bu avgyo yada basiyorlar, bunua basinca avturu goturemiyorlar :) bu nasil acemiliktir yahu.. YTD
Zaten bugüne kadar kademesi kademesine ayný hateketi yaptýklarý avturla þimdi nasil bu kadar ayriþtýlar onu da anlamadýk
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede ciddi bir sorun var, avtur gitti, metro gidiyo bu hernasilsa gitmiyor... var bir problem , hayirlisi , alsak elimizde patlayacak belli...ytd
Oda gidecek sabir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri