bu güne kadar hiç bir hissede olumsuz yazmadým olumlu düþündüm olumlu olsun diye ve ilk defa dünden beri ilk defa bir hisseye davet ettim çünkü en azýndan 3.5 kýrýntý býrakacagýndan eminim gelen kazanýr ayrýlacagý yeri bilirse
þimdilik kýlavuz atlas gibi gözüküyor bu durumu degerlendirerek silkeleme mi yapýyor bu galip ancak yorum yaparýz tahmin yok gibi
KAP haber Ortaklarca Atlasdan 1.38 satýþ yapýlmýþ.
Ayný ortaklar 4.209.645.00 avgyo alýþ yapmýþ. Açýklamasý geldi
yeni geldim yazýn üzerine haberlere baktým dediðin gibi atlas la helelleþmiþ 0.89.ile 1.04 arasýnda yazdýðýn lotlarý alarak 0/0.6 ya yakýn hisse almýþ devamý gelir tesellisi ile ........eski haberlere göre kýzýnda da bu kadar hisse vardý toplam 10. 12 olmuþtur. atlasý 1.50 kadar taþýdý bunu nereye kadar taþýr.bunu tahmin etmek gerek............
bu hissede .0.80 fiyatlarda al sat yaptým birinde 1.02 fiyattan sonra birinde de 1.05 den sonra al sat yapmadým her ikisinde de 6.7 fiyatlara gitti arkasýndan seyrettim bu sefer cesaret edemedim baktým gidiyor . 0.88 den almadýk da 0.99 aldýk toplama ve satma potansiyeli çok yüksek bir hisse tabi galip için. 2 defa þahit oldum.
atlas ve avgyo da ki al sat iþlemlerini metro avrasya adýndaki gürcistan þirketi yapýyor.
Yer Ýmleri