Kýrýlýma az kaldý assagi yada yukari...
![]()
Kýrýlýma az kaldý assagi yada yukari...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
aynen öyle. þu kýrýlmalarýn da hangi yöne olduðunu önceden bilen bir þey bulsak ne iyi olurdu. benim indikatörler bana aþaðý doðru iniþ bitmedi 1,10 a kadar tekrar inmeli diyor. bakalým ne olacak?
not:ytd
Trend olan bir hisse senedini tutarlý bir þekilde belirleyemiyorsanýz, kendinizi yanlýþ sinyallere dayanarak ticaret kararlarý verirken bulacaksýnýz. Bir ekonomist, dün tahmin ettiði þeylerin bu gün neden olmadýðýný yarýn bilecek bir uzmandýr. : )) Temel analiz ne alacaðýnýzý, teknik analiz hangi fiyattan alacaðýnýzý söyler...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Trend olan bir hisse senedini tutarlý bir þekilde belirleyemiyorsanýz, kendinizi yanlýþ sinyallere dayanarak ticaret kararlarý verirken bulacaksýnýz. Bir ekonomist, dün tahmin ettiði þeylerin bu gün neden olmadýðýný yarýn bilecek bir uzmandýr. : )) Temel analiz ne alacaðýnýzý, teknik analiz hangi fiyattan alacaðýnýzý söyler...
Ben þahsen bu gün yada yarýn ilk sean sert bir yükseliþ bekliyorum.
Al satcýlar kalmasýn deyu :)
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bu düþüþün bir sebebi varmý? Niye düþtü bakadar
YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE AL,SAT,TUT TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
2 sebebi olabilir ancak. Ya keriz silkeleme, ya da keriz mallandirma.
1,15 den biraz aldým bakalým.1.12 destek gözüküyor.buralarda durmaz bu.
YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE AL,SAT,TUT TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
Yer Ýmleri