Risk ve umut grafikte gerisi galipcimde...mutlu haftalar...
![]()
Risk ve umut grafikte gerisi galipcimde...mutlu haftalar...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Kýpraþýyor sanki
[emoji1787]
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Sanki yukarý gidiþ hemen olmayacakmis gibi üstat. Geçenlerde grafiðine bakýp geçmiþte yapmýþ olduðu hareketlerden yukarý iðne hareketlerini inceledigimde sanki bu seviyelerdeyken 1.24 e bir iðne denemesi yapar diye analiz etmiþtim. Tabi sadece analiz bu. Küçük yatýrýmcý analizi. :)
Trend olan bir hisse senedini tutarlý bir þekilde belirleyemiyorsanýz, kendinizi yanlýþ sinyallere dayanarak ticaret kararlarý verirken bulacaksýnýz. Bir ekonomist, dün tahmin ettiði þeylerin bu gün neden olmadýðýný yarýn bilecek bir uzmandýr. : )) Temel analiz ne alacaðýnýzý, teknik analiz hangi fiyattan alacaðýnýzý söyler...
Takaslara bakacak olursak al gülüm ver gülüm yapýyorlar.
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kapanýþ yaptý yarýn güzel bir gün olmasý dilegi ile.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 ci galip ci degilse acikta terse duserse cok gulerim :)
hsbc ci virman cekmis gecen hafta daha iyiydi mali...galipcim ve takas oyunlari :) :)
![]()
Yer Ýmleri