Kar muthis ama Bu cakal niye 1.17 kapatti? Umarim yarin bu haberin en az yuzde 10 artis hakki olur.Ytd
Kar muthis ama Bu cakal niye 1.17 kapatti? Umarim yarin bu haberin en az yuzde 10 artis hakki olur.Ytd
Kara bak süper ya
kar süperde bu cingözümüzün kagýdý son 1 saat neden hareketlendirmedigi konusuna kafayý taktým. oysa saat 16/17 trend dip cizgiye dokunmustu ve ufak ufak tepki verip bikan ky.yi belirsizlikte avlamak varken bilancoyu yapistirip yarin ne planliyor olabilir...bir iki senaryo var kafamda ama etkilememek adina yasayip gorecegiz yarini...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Hocam bunu bilmeniz lazým cok basit beklentili hisse haberle saðlam gider ,ya bilançodan önce zýrve yapýp bilancoyla beraber düser beklenti bittiði icin yada 2.ihtimal yatayda bekler haberle yani bilancoyla gýder býzýmký bunu tercýh ettý yünsada oldugu gýbý
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Ýns ustad 17 kapatmasý demek yarýn ki tavaný 1 kac kademe asagýdan malýyetlenmesý demek demi:)kaldý ki kapanýsta 21 i kýrsaydý burasý ky dolu olurdu
Bu fk ya herkesin aðzýný suyu akar
Cakal spek, bilancoyu 2 hafta onceden bilirler, en son biz duyariz, 1.21 ustune atsaydi bugun, yarin icin cok olumlu olurdum bakalim yarin ne yapacak ytd
Yer Ýmleri