maþallah diyelim 1,26
maþallah diyelim 1,26
Çok þükür yanýlmadým
bu tahtada farkli filim donuyor ana hadi hayirlisi diferlerinde harejet oldumu 30k 40k aktif kademede oluyor bundan milyonlar oluyor :)
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
derinlik için özel msj inþllh banlanmayýz
31 verdiklerimizi 26 yerine koyduk bakalým kýsmet
1.26 desteði olacaktý yanlýþ yazmýþým...tahtayý çok kasýyor belli ki kurtulmak istediði ky. oraný az deðil...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
ögrenilmis caresizlige hizmet eden bir gun gibi gecirdi ve tam kararsiz nokta 26da kapadi...bu gün silkeledimi acýk satismi yapti anlicaz anlamasina da tavana kadar gidip satis yapmak varken 3/5 kademede debelenmesi satis degil biktirma psikolojine hizmet ettigi asikar...
biraz ivme olsa bile baski bir sure daha devam edebilir gibi...her nenolursa olsun hacim ve sancýda bereket vardir ;) 3te 1 i 32den gonderip döner belki diye 26dan yerine katmistim...avgyo spek etti bizi 3/5 kademe icin al sat yapiyoz komedi :) belliki patron alimi gelmeden debelenme surecek...
![]()
yarin da ufak bi avtur hareketi olur gibi...mepet bilancoyu en sona birakiyo galipcim...
![]()
Yer Ýmleri