Metro mepet avtur özgyo yu kaldýrdý götürüyor.Bizim ölmüþ eþek nal topluyor.
Metro mepet avtur özgyo yu kaldýrdý götürüyor.Bizim ölmüþ eþek nal topluyor.
Maliyete gelse bir an bile durmam bunda 1.80 maliyet
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
metroda mal satmýþ þirketimiz...metro georgia bizdeki payini satip metroyu yukseltmisti; aynisi olsa da metro satip bizde avgyo alsak ya(biz derken þirket) :)
![]()
Son düzenleme : illim; 13-11-2019 saat: 19:37.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
1.37 de 80den 1.55e giden pivotun düþen direnc cizgisi vardi oraya carpip dondü..tekrar dener ve aþarsa tweterci vebir miktar alim yapan ky.yi silkeleyerek tahtayi 2tl ye kadar ky.acisindan bosaltabilecek potansiyel var...gibi...tabi eskiden 1.5/2 arasý hapsolup inatla bekleyen ky.lerin malinida 1.37/2 arasi alacaktir...yeni ky.ye satarak...
1.27 üstü 3 ünlük kapanýþ 1.37 yi tekrar denemesi ve geçme umudu için destekleyici nitelikte olacaktýr....þuan tahta sakin kontrollü býkaný alma modunda ilerliyor...1,04/1,27 arasý oluþan çukurda dalan ky.nin bir miktarý düþmüþ olsa gerek...geri kalanýnda yeter oranýný toplayabilirse ivme hýzlanabilir...ben 1.37 yi kýracaðý gün tavan beklliyorum ve muhtemelen son ky.lerde tavanda dökecektir...bakalým bu olumlu umudumuz...olumsuz durum ise trend ana yükselen çizgi desteði þuan 1,23 civarý onu aþaðý kýrarsa trend çöp olabilir...
iki yönü de var sadece temel analizi çok güçlü tekniðide þuan için iyi götürüyorlar bozmazlarsa eðer...sadece galipçim yok ortada...dün metroda avgyo nun mal satmasý ilerde alým olarak bize dönerse olumlu ivme artabilir...
metro taban bizimki sanirsin mayami sahilinde top ceviriyor; tabi oda hakli korku daglarindan lavlar fiskirirken kacmak isteyenin malina talip...
yoksa bunun rahatligi metrodaki satilan mal avgyo mali rahatligimi...kapanista dusecek kap dan anlicaz artik...
![]()
bizim sirket metro tahtasinda tread yapiyor :) son ceyrek kaarýmýza mi calisiyor acep...
bizimki al sat yaparken metro yatirim uzerinden 10m.lot satmis bu gun galipcim metroda...metrodan cikan para nereye girecek bakalim...
![]()
Yer Ýmleri