galipcim býrak þu meril i crediti y.fnsý :) metro kullan metro :)
![]()
galipcim býrak þu meril i crediti y.fnsý :) metro kullan metro :)
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Günlük grafik oluþumunda son durum bu þekilde...23 kanal destek dibi, 37 üst direnç olarak görünüyor...ara destek noktalar grafikte görülüyor...bakalým haftanýn kapanýþ günü nasýl olacak...
1.04 den gelen yükseliþ trendine haftalýk baktýðýmýzda güzel bir görüntü mevcut...her hafta bir önceki hafta barýnýn üstünde dip oluþturmuþ...yatýn 28 kapatabilirsek en az gelecek hafta yeþil bar dibi 28 olur diye hayal edebiliriz tabiki trend devamý koþulu ile...28 kaparsak gelecek hafta yeþil bar üstü 37-40 arasý çizebilirler...bakalým haftalýk kapanýþ nasýl olacak...
HACÝM VE MARJ ANALÝZÝ...
bu yükseliþ trendinin en dikkate deðer tarafý hacimin oldukça yüksek olmasý, dar marjda yüksek hacim genelde dip oluþumuna iþaret eder, tepelerde volativ geniþ marjlardaki hacimlerde pivot oluþumuna iþaret edebilir...bakýnýz metro nerdeyse 30-40krþ luk seans marjlarý ve yüksek hacimler var tipik pivot oluþumu gerçekleþiyor...oysa avgyo da 3-5 krþluk marjlarda yüksek hacimler yüklü lotlarla aktif kademe iþletimi gerçekleþiyor, bu patinaj da dip oluþumuna iþaret denebilir...avgyo da 300-500-1m aktif kademede iþletilirken metro da 10-20bin lotluk aktif kademelerle robotlar dans etmekte...bir tahta baský altýndaysa býktýrma ve mal toplama amacý güdülürken tahta dansöz misali ordan oraya sürükleniyorsa gün içi müþteri çekme ve mal kakalama gayesi mevcuttur...gerisini zaman gösterecek elbet...
baski ve suzmeye devam...gören garanti bankasý kademesi sanýr :) , þuan için iyi tutuyorlar zaten alan satan ky. bir avuç :) aktif kademede pek ky. iþlem çevirmediði için alýmada satýmada rahat rahat milyonu katýyor...bu arada bu gün 28/29/30 gibi rakamlarla kaparsa günlükte doji oluþacak...doji oluþumu haftaya pozitif tablo sunabilir...bakalým galipçimin planý ne...
![]()
bakalim bu gun bizim sirket metroda tread mi yapti, malmi satti...
galipcim avgyo ya bekliyoz seni ama sende haklisin. simdi temel analizi bukadar pozitif olan tahtada birde patron yada kurumu alim yapsa tahtaya ky. doluþur, elinde mali olanda korkuyu kenara birakip umuda kapilir. buda senin hisse suzmeni engeller. iyisimi sen direncleri aþtýgi gun kapa alim yapistir da bikan ky.den kurtulursun belki...
krþluk metroyu 3e goturen galip avgyo dan alim yapmaya baslasa millet 6/10tl telaffuz etmeye baslar. galipcimde 2/3 arasina goturup mali coskulu ky.ye yikip geri gelir 1lere...
bu gun kapanisi onemli galipcim senden 28/29/30 dan birini bekliyorum haftalik trendi bozma :)
Terazi var tartý var her þeyin bir vakti var.
Malum kasim ayý.
Ölçtü biçti tartti .Bence yukarý yönlü.Kucuk yatýrýmcýyý tavandan eriterek yoluna devam edecek.
1.90 i görmeden sakin satma.Orada ýþýðýn tamamý ortaya çýkacak .Su an denklemi çözmek tam anlamýyla zor.
Saðlýcakla her þey gönlünce olsun.
metro yatirim bu gun metroda ciddi satis yapmis...bu basi bos para nereye girecek bakalim...bizim sirket bu gun metroya bulasmamis gibi henuz kapa dusmedi bisey...
![]()
Yer Ýmleri