selamlar üstadlar. avgyo da þuan payým olmadýðý için forumuna yazmak bana pek etik gelmiyor bu nedenle kimseyi etkilememek amaçlý uzaktan takip ediyorum.
fakat kýsa 15dklýk ve satlik görüntü eksi artý olasýlýklarý ile þu þekilde gibi...
herkesin gönlüne göre kazançlar diliyorum düzeltme yaparsa aranýza katýlmayý düþünüyorum yapmassa eðer kazancýnýz mutlu eder selamlar. sýradýþý bir durum olursa bilgi babýnda paylaþmaya çalýþacaðým þuan için yabancý batum payý yönünü bir miktar aþaðý çevirmiþ gibi %11.7 lerde henüz tahtaya galipçim yada kurumlarý ugramamýþ görünüyor. takaslara gelecek olursak görünürde çok bir þey yok iki gündür. önceki gün alan dün geri aldýðýna vermiþ görünüyor. bir düzeltme yapsa daha umut verici olacak benim için ama þuandada diðer grup kaðýtlarý olumlu devam ettiði için hala umut var gibi

...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri