görürnen o ki bu gun yabanci cikisi olmus. batum satmis gibi...pazartesi yabanci takasa yansir ancak bu gün...
![]()
görürnen o ki bu gun yabanci cikisi olmus. batum satmis gibi...pazartesi yabanci takasa yansir ancak bu gün...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
ustad bedelli surecine girmis kagitta grafik pek uygun olmaz ama ginede pc de degilim yarin buyuk resimdeki grafiklere bakar sunarim. diger veriler dusunce aksam paylasirim henuz dusmedi. spk ya basvursun sorasi 1.5/2ay surer...basvuruyu geciktirirse bir capanoglu var deriz ;) henuz erken.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Ýlim kardeþ bu bedelli açýklamasý dün seans içinde gelmiþ aslýnda
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yabancý satýþý gelmiþ. bu kötü oldu. umutlarý iyice körelttiler. bundan sonra da pek bir cacýk olmayacak.
2,5 sene önce 2,60 - 2,10 - 1,90 - 1,45 den aldýðým kaðýtlar duruyor , ortalama 1,95
Kaðýt 0,80 leri gördü de satmadým
(daha da almak için borsaya yatirmalik param yoktu)
1 sene borsaya bakmadým doðru düzgün
Bedelli olursa da gireriz artýk ne yapalým
1 liradan AVGYO almýþ olurum ,
Amacim kimseyi yönlendirmek deðil , ister sat ister al , ister bedelliye gir ister girme
Ben içimi dökmek istedim sadece
Burada yazýlanlara bakarak paranýza yön vermeyiniz..Galip in olduðu yerde grafik, takas falan anlam taþýmaz..Yýllardýr da iþi bilen yatýrýmcýlar zaten Galip in kaðýtlarýný almaz satmaz..Bu böyle biline, dikkatli oluna.
Yer Ýmleri