Bugünkü hareketi atlas ve mtryo üzerinden yapmýþ
Daha önce de benzer kap haberleri var. Ortak þirketlerden girdiðinde mal taþýtmýyor ama yukarý sürüyor adam aldý sattý kar yaptý ama %5 yukarýda kapattýrýrdý.
üstad malesef bende mal yok bedelli hikayesinden dolayý beklemedeyim sular berraklaþana dek. fakat dün sanýrým 1.36/1.43 bandýnýn sýkýþmasýnýn gazýný aldýlar yukardada gap vardý kýsmen onuda kapamýþ oldular grafikte...al sat yapmýþ gözüküyor kap haberinde lakin niyeti nedir ne desek boþ mal taþýyanlara dair yorumum olmadýðýný daha önce paylaþmýþtým. avgyo ya ayýrdýðým meblam nakitte fýrsat verirse uygun yerden almak niyetim fýrsat vermessede el sallarým þuan belirsizlik devam ediyor gibi...galip kýzlarý ya da kurumlarý malý taþýmadýktan sonra pek güven vermiyor. bu ara uzaktan takip ediyorum yanýltýcý olmak istemem hepinize bol þans...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
13/12/2019 grafiðindede görüldüðü gibi 41 üzeri kalmayý baþardýðý sürece bir tepki olmasý muhtemeldi zaten...bu tepki gaz almamýydý yoksa gerçek bir hareketemi iþaret edecek onuda yaþayarak izlemek gerek...41/34/10 destekleri aþþa yukarý ayný...yukarý ivmede de 7xli rakamlarý geçerse yeni bir fasýldan bahsedilebilinir...gibi...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri