atlas ve mtryo sermeye arrttýrýmýndan gelecek olan tl yi nerede kullanacaklarýný açýklamýþlar bu hafta içerisin de baþvuru yapýlýr
atlas ve mtryo sermeye arrttýrýmýndan gelecek olan tl yi nerede kullanacaklarýný açýklamýþlar bu hafta içerisin de baþvuru yapýlýr
bugunlerde ufakta olsan bir alým haberi düþmesi lazým??
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Yamuk bir durum var ki, SPK Bedellisini kesti attý, hadi biz de anladýk.
Bedelsizini niye týrpanladý? Yamuk çok mu yamuk? Dikiþ tutmaz mý bu kumaþ ? Ytd
Spk birsey yapmadý bedelsiz %70 yapýnca fiyat spk nýn istegi yönetmeliðe uymuyor bunun farkýna vardýlar spk ya müracaat etmeden düzelttiler %55 yeni bedelsiz oraný
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Özet Bilgi Bedelsiz Sermaye Artýrým Oraný Revizesi Hakkýnda Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Evet Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr Düzeltme Nedeni Mevcut bedelsiz sermaye artýrým iþlemine göre hesaplanan fiyatýn Sermaye Piyasasý Mevzuatý Pay tebliðini 16.maddesinin 8.fýkrasýnda belirtilen fiyatýn altýna düþecek olmasý sebebiyle bedelsiz sermaye artýrým oraný revize edilmiþtir.
Bedelsiz açýklamasýný yaptýðý günden bir ay öncesi fiyat ortalamasýnýn iki liranýn altýna düþmemesi gerekiyordo,70 bedelsizde düþtüðü için hatadan dönerek bedelsizi 100/55’e çektiler,benim anlamadýðým bu basit kurallarý nasýl bilmez hadi onlar bilmiyor þirketin muhasebe birimidemi bilmiyor!bedelsiz açýklayan ender þirketlerden ama hissede bir hareket olmadý önümüzdeki hafta hareketlenebilir
Bence 2 ihtimalde olabilir. Bilerekte yapmýþ olabilirler, bilmeden de...stajý Ýhlas grubunda yaptýðýmdan dolayý galipin tahtasýndaki oyunlar hafif kalýyor...sana katýlýyorum fazla vakitleri yok.
Yer Ýmleri