ne güzel sessiz ve sakin:)
ne güzel sessiz ve sakin:)
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Umarým hareketin devamý gelir. Ýþin içinde galip olunca hep bir tedirginlik oluyor insanýn içinde. Herkese hayýrlý olur umarým simdiden
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin alt pazarda olmasý çok iyi öyle guzel kurgulanmýþ ki bedelsiz var ancak al pazarda bu çok iyi... Normalde bugun bu haberle ortalama 40 milyon iþlem yapardý. Ama cogu fiktif 3 kafe al 5 kademe sat gýbý.. Alt pazarda olmasý bunu engelliyor. Nakit para bugun aldýgýný yarýn satarsýn. Bu durum mart sonuna kadar boyle mart sonunda yenýden degerlendýrecekler. Dolayýsýyla alt pazarda açýga satýþ yok ayný hisseyi gun içinde defalarca alýp satmýyor sun.. Bu yönetmeklerle hissede aþýrý oynak lýk olmuyor.. Zannederim avgyo bu alt pazarda güzel grafýkl er sergileyecek.... Yatýrým tavsýyesý degildir.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Kar oldukça düþük açýklandý bedelsizi de olmasa seri taban yerdi uzun süre yatay pozisyonda kaykay yapar can sýkar ytd
DERÝNLÝKLÝ EKRANDA bugun biraz izledim tek kalemde 100 bin civarý 5,80 ne mal verdi..yataysa þiþmiþ göstergeleri soðutuyor. bedelsiz sermaye artýrým tarihi hisseye ivme katacak veya malý boþaltacak.. alt pazarda olmasaydý ne iþler dönerdi.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bu haftada yatay bantta 5.77 destek üzerinde hareketlerine devam edecek gibi görünüyor. Yönetim kurulu toplanýp bedelsiz bölüneceði tarihi açýklarsa yukarý bir hareket yapabilir. Ancak alt pazarda olmasý sorun seri hareketler yapamýyor. Mart sonunda alt pazardan üst pazara geçebilirse o zaman seri hareketler yapabilir. Dolar bazlý tarihi zirvelerini görür mü bilinmez..ancak hisse çok toplu görünüyor. Bu arada metro turzmin halka arzý da yapýlacak gibi.
Yarýn 3.56 gibi bir fiyatla acýlýs yapacak. Bugun elinde avgyo olanlarýn bedelsizi cumaya hesaplarýna gececek kap acýklama sýný oyle algýladým
Yer Ýmleri