Bende de var. 6-7 aydýr bekliyoruz bakalým. Sonumuz güzel olsunRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de var. 6-7 aydýr bekliyoruz bakalým. Sonumuz güzel olsunRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen yýl Ký karýný az kala ýkýye katlayacakmýþ... Borc yok... 51.750.000 kar.. Gecen yýl Ký 34 civarý bakalým neler olacak..
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
3.78 e çarptýktan sonra biraz yamuldu.. toparlanmasý lazým.. haftalýklar ile günlükler ayrý telden çalýyor... malsýz çulsuz izliyorum..
dax ve dj de bir altýn vuruþ olabilir.. bu yuzden gözüm gönlüm 30 ve 50 de ..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bedelsiz süreci yeni bitti. Peþinden 100 de 100 bedelli sermaye artýrýmý kararý aldý. Ana pazara geçiyor. Ne filmler dönüyor
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
günaydýn 2.53 -55 aralýðý önem kazandý.. üzerinde kalmaya baþlarsa güzel olur.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
3.31 altýnda 3.17 aktif hale gelir..
Yer Ýmleri