Açýkta evet
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýkta evet
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Ben grubu deðiþecek hisselerin haber kaynaðýný bulamadým ?
Discovery Elite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
sayýn takýpçiler uyeliðim silindi tekrar ayný nýkle uye oldum epeydýr takýpteyým bu hýsse de hedefkaç olabýlýr veya þu an ký fiyatlar hýsse için ucuz mu pahalýmý hýsse deðer olarak kaç olmalý fabrýka satýlacak yorumlarý okudum bu hýsseye nasýl yansýr ben uzunca sure beklemeyý dusunuyorum býr ara ulker 4-5 cývarýydý 1-2 yýlda 20 gectý tabýý tam tersý gýden ulker hýsseleri de var çok eský hýssedarlar sizin hedef fýyatýnýzý öðrenmek mumkun mu ytd
Buradan yukarý depmeyecekmisin futbolda bir terim var atamayana atarlar maktk da düþemiyorsa çýkmalý çýkamýyorsa düþmeli 2-3 kademe içinde hareket ediyor bu kadarda sýð olunmaz ki...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sermaye artýran þirket hisseleri böyle hareketler çiziyor.para ihtiyaç vardý tabi ki, faiz oranlarý çok yüksek. 0.73 lerden itibaren kim topladý bu kadar hisseyi.(cevabý belli)bitti mi onlarýn satýþý ? Tabi ki hayýr.ben bu firmanýn düzeleceðini kesinlikle düþünüyorum.fakat düzenlediði zaman hisse fiyatý ne olur kestiremedim.
Discovery Elite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri