Herkese günaydýn
Antalya büyükþehir belediyesini telefonla aradým, meclis toplantisinin 10.04.2017 tarihinde olacaðýný öðrendim.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydýn
Antalya büyükþehir belediyesini telefonla aradým, meclis toplantisinin 10.04.2017 tarihinde olacaðýný öðrendim.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimiz Yönetim Kurulu 05.04.2017 tarihinde aþaðýdaki kararlarý almýþtýr.
1- Yönetim Kurulu görev taksimi yapýlarak, Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na Sn.Semahat Sevim Arsel'in, Baþkan Vekilliði'ne Sn.Yýldýrým Ali Koç'un seçilmesine,
2- SPK tebliðleri kapsamýnda oluþturulan ve belirlenen esaslar çerçevesinde çalýþmalarýný sürdüren komitelerimizin aþaðýdaki üye sayýsý ve belirtilen üyeler ile faaliyetlerine devam etmesine;
a. Denetimden Sorumlu Komite'nin üyelerinin tamamýnýn baðýmsýz yönetim kurulu üyeleri arasýndan seçilmek suretiyle 2 üyeden oluþmasýna ve Baþkanlýðýna Sn.Melih Batýlý'nýn ve üyeliðe Sn. Davut Ökütçü'nün getirilmesine,
b. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydýyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin, baþkanýnýn baðýmsýz yönetim kurulu üyeleri arasýndan seçilmek suretiyle 3 üyeden oluþmasýna ve Baþkanlýðýna Sn.Melih Batýlý'nýn, üyeliklere Sn.Ýbrahim Tamer Haþimoðlu ve Sn.Ercan Mekik'in getirilmesine,
c. Risk Yönetim Komitesi'nin, baþkanýnýn baðýmsýz yönetim kurulu üyeleri arasýndan seçilmek suretiyle 2 üyeden oluþmasýna ve Baþkanlýðýna Sn.Davut Ökütçü'nün ve üyeliðe Sn.Kenan Yýlmaz‘ýn getirilmesine,
karar verilmiþtir.
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayýtlý Sermaye Tavaný Geçerlilik Tarihi Tescili
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
13.01.2017
Ýlgili Ýþlem
KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
50.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
50.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2021
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No
6
SPK Baþvuru Tarihi
26.01.2017
SPK Baþvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
08.02.2017
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi
27.03.2017
Genel Kurul‘da Kayýtlý Sermaye Tavaný Konusu Görüþüldü mü? Kabul edildi mi?
Kabul edildi
Tescil Tarihi
05.04.2017
Ek Açýklamalar
27 Mart 2017 tarihli Olaðan Genel Kurul toplantýmýzda kabul edilen kayýtlý sermaye tavaný geçerlilik tarihi 05 Nisan 2017 tarihinde Antalya Ticaret Sicil Müdürlüðü tarafýndan tescil edilmiþtir.
Eklenen Dökümanlar
Pazartesi gunu 56.maddede gorusulecek....bakalim ne karar verecekler....tahminim muratpasa belediyesinin verdigi red karari onaylanacak....
Elinde sonunda sermaye artýþý yapacak kaçarý yok
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bu karar 2021 e kafar sermaye arttirmiycak anlamina gelmiyor.. sadece sureyi uzattilar.. isteseler yarin bile bir karar alip sermaye arttirimina gidebilirler..
Yer Ýmleri