Okudum açýklamalarý daha iyi analiz edecek arkadaþlarda incelesinler
Okudum açýklamalarý daha iyi analiz edecek arkadaþlarda incelesinler
Kar daðýtmayacak...hepsini kendi alacak paþaoðlu
Bu kagýt bu fýyatta iyi direniyor tebrýkler dogrusu ne zaman cakýlacak dýye cok merak edýyorum dogrusu 13.65 test etmesý cok da uzak degýl kendý sahsý fýkrým
LG-H840 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasasý mevzuatý ile Þirket Esas Sözleþmesinin 18. maddesine ve 27 Mart 2014 tarihli Genel Kurul'da pay sahipleri tarafýndan onaylanan Þirketimiz Kar Daðýtým Politikasý'na uygun olarak; Þirketimizin uzun vadeli stratejileri ile yatýrým ve finansman politikalarý da dikkate alýnarak kar payý daðýtýmý yapýlmayarak; 2.839.746 TL tutarýndaki geri alýnan paylar için ayrýlan kýsýtlanmýþ kar yedekleri nedeniyle tahakkuk ettirilen geçmiþ yýl zararlarý dahil geçmiþ yýl zararlarýnýn net dönem karý ile mahsup edilerek VUK kayýtlarýna göre bakiye 8.862.797 TL'nin, olaðanüstü yedek ayrýlmasýnýn, TFRS/TMS'ye uygun olarak hazýrlanan finansal tablolara göre ise bakiye 9.437.681 TL'nin geçmiþ yýl karlarýna aktarýlmasýnýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
Þirketimizin uzun vadeli stratejileri ile yatýrým ve finansman politikalarý da dikkate alýnarak kar payý daðýtýmý yapýlmayarak diyorlar.uzun vade ne kadar uzun bilmiyoruz.bize düþen ya bekleyeceðiz yada satýp baþka macralar aramak.ama þikete güveniyorum.durur duru bizi zengin eder bir gün.arsa gibi aldým bekliyorum.
Ne olduda basýyor kaðýdý üç beþ lotla utanmazlar
Alacak. 22 olacak...sabýr
Yer Ýmleri