Anlamadigim tek sey borsa tarihi rekor kirarken millet diger hisselerden karla cikacak...fellak fellah prim yapmamis kagit arayacaklar...insallah burayi keþfeterlerde tahtaciya iyi bir ders olur...ne demek yaaa yillik fark yuzde 16 eksi...millet parayi katladi biz paramizi erittik yuzde 16
Bu kadar beklemiþsiniz, biraz daha bekleyin derim. Otelin bitmesine bir þey kalmadý.
Ben 4 senedir Maalt taþýyorum.
Benim yazabileceðim en iyi hikaye;
Otel bittikten sonra resmi olarak Divan grubuna geçmesi ve Koç'un elinde son kalan kalesi Divan'ý güçlü nakit yaratmak için halka arz etmesi veya satmasý. Bu en yüksek hikayesi, bunun dýþýnda zaten sadece Antalya'nýn en deðerli arazisini bile üzerinde Koç grubunun en deðerli oteliyle beraber $70 milyona satamazsýnýz...
zaten 50 milyon dolar yatirim karari aldilar...insaat yapmak icin...70 milyon dolar az degilmi ustad
Yanlýþ anladýnýz... Þuan ki borsa deðerlemesi 70 milyon dolar. Sizin de dediðiniz gibi 50 milyon dolar yatýrým var, Marmaris'de kirada otel var(parasý peþin alýnmýþ 20 milyon dolar), Antalya'nýn en deðerli lokasyonuna sahip, marinaya uygun falezi olan, kongre merkezli vsvsvs KOÇ Holding'in göz bebeklerinden Divan Talya Otel... Daha bir çok þey sayarým ama artýk yoruldum. Sadece bekleyip, sonucu keyifle izlemek istiyorum.
Yer Ýmleri