Mayýs 2. haftasý gibi açýlacaðýný düþünüyorum. Açýlýþa da bizzat gideceðim.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Haftasonu ordaydým. Ön taraf hala þantiye ve kaba yapý þeklinde. Havuz, peyzaj, ýþýklandýrma vs daha çok yolu var gibiydi…
Sn. Laylow, uzun yýllardýr takip ederim ve hissedarým. Ne zaman ümitli paylaþýmlar yaptýnýz birkaç yýldýr hisse düþtü, ne zaman olumsuz yazmaya baþladýnýz bir aydýr hisse çýkmaya baþladý. Ters indikatör gibi yorumlarýnýz.
2023’de þantiye yarým yamalakken 350 mio usd pdlerde gezen þirket, aradan 3 sene geçmiþ, otel açýlacak 230 mio usd. Yazabilirseniz siz ümitli bir þeyler yazýn.
Siz buna çýkmaya baþladý mý diyorsunuz cidden? 2023’ün %60 üzeri gerisindeyiz. Faizi, enflasyonu baz alýrsanýz nefes bile alamazsýnýz.
Ayces 500 mio usd olmuþ. Maalt yatýrýmcýsýný belgesele alsalar, izleyip izleyip dalga geçerlerdi.
Ya siz gerçekten çok uzaksýnýz, ya ben fazla pesimistim.
He eðer benim olumsuz yazmamla çýkacaksa da bolcana yazarým zira yönetiminden inþaatýna bir tane olumlu bir þey de yok zaten.
S.a Laylow kardeþim.Ben 2021 de seninle yanyana inþaatý inceleyen abinim :-)))) Abim o zamanlar benim tüm paramla 22 bin lot maalt alabiliyordum.Fiyat da sen de biliyorsun 280-310 arasý gidip geliyordu.Ben sonra iyi ki maalt sevdasýný býrakmýþým ve baþka hisselere geçmiþim.Þimdi o zamandan beridir ben borsadan kazandýklarýmla toplam deðeri 90 milyon olan 3 dükkan ,1 daire , 6 dönüm tarla sahibi oldum. Üzerine de þu an borsadaki paramla 120 bin lot maalt alabilirim .Ama artýk almayacaðým.Ýþte maalt beni kendinden böylesine soðuttu.Dediðinde haklýsýn.2021 e göre maalt bedava fiyatlarda.Veya o zamanlar maalt balonmuþ :-)))
Yer Ýmleri