Otel inþaatý 5 seneyi geçmiþ olabilir.
Koçlar daha ne kadar rezil rüsva olabilirdiniz, yatýrýmcýnýza daha ne kadar zarar verebilirdiniz, þu zamana kadar hangi þirketiniz MAALT kadar baþarýsýz yönetildi, inanýn çok merak ediyorum.
Yazýk...
Bu saatten sonra size naçizane tavsiyem takibi ekran izlemeyi býrakmak. Þuradan satsaydým þuradan geri alsaydým, bak yine ayný hareket, keþke yukardan satsaydým geri alsaydým vs vs derken elinizdekinden olursunuz onca yýlýn sabrýnýn meyvesini dün giren adam yer. Beni bilen bilir çok þirketi elimden kaçýrdým bu trade sevdam yüzünden. Elimdekinin %10 unu býraksam ihya olacaðým kadar güzel gittiler vaktiyle...Zaman daraldý artýk öyle yada böyle açýlacak bu otel
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Otel açýlacak da ne olacak yani diyebilirsiniz bir sürü þirket var otel iþleten BÝST te. Burada durum farklý yeni halka arz gibi düþünün uzun süre sonra yeniden faaliyete baþlayan bir þirket ve ultra lüks bir konsept. Piyasa deðeri þiþmemiþ, sermayesi nadir küçüklükte, yeniden nakit üretmeye baþlayacak bir þirket. Piyasa da karþýlýðý var bunun
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Ben de sizin yazdýðýnýz nedenlerle yatýrým yaptým. Geldiðimiz nokta ortada. 0'a 0 elde var 0. Sadece Maalt yönetiminin beceriksizlik destaný yazdýðý bir þirket.
O nakiti de alýrlar, halka kapalý Divan'a %15-20 iþletim bedeliyle aktarýrlar, biz de nerde bu para diye bakarýz. Ben bunlardan her þeyi beklerim.
Yönetime haksýzlýk ediyorsunuz, mahkeme sürecine ne yapabilirdi,bizden para almadan tahsisli yaparak yapacaðýný yaptý
Tenkit etmek kolay siz olsanýz ne yapardýnýz,
Ülkemizde mahkemeler maalesef çok uzun sürüyor,
Tr TV.Degildir
Sagliklar
P13_Blue_Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yönetimden biri olsa bize haksýzlýk ediyorsunuz demezdi sanýrým.
Mahkeme sürecinde en basitinden þunu yapabilirdi, karar teblið edildiði gibi kap atýlýrdý. Teblið tarihinden 1-1.5 hafta sonra kap atýldý ve bu süreçte açýn takasý bakýn bakalým hangi kurum üzerinden yarýnlar yokmuþcasýna mal boþaltýlmýþ????
Hangi Koç þirketinin yöneticisi kendi sektörüyle ilgili en önemli fuarda iþe baþlangýç tarihi verip, o tarihte hala iþ þantiye aþamasýnda olmuþ????
Hangi Koç þirketinin genel kurulunda sorular tutanaða iþlenmemiþ. Ýþlenenler ise deðiþtirilerek iþlenmiþ?????
Hangi Koç þirketinin yöneticisi bireysel olarak bir yatýrýmcýya bildiklerini bastýrmak, korkutmak için dava açmýþ ve bunun sonucunda bu davayý da kaybetmiþ??????
Ya her þeyi geçtim genel kurulda finans departmanýnýn baþýndaki yöneticinin otelde kaç oda olduðunu bilmemesi nasýl bir iþ bilmezlik????
Daha buraya milyon tane yönetim faciasý yazarým ama kendimi yormak istemiyorum. Ben burda bunlarý yazarken isyan etmek için deðil, bu þirketin pisliklerinden herkes haberdar olsun diye yazýyorum.
Herkes Koçlarý özellikle de basiretsiz yöneticilerini tepe daðlara yerleþtirmekten vazgeçsin.
Yer Ýmleri